Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (54 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lívia Daňová
Lívia Daňová 05.05.2016
5 / 5

Profesionálne, prehľadné a pre užívateľa jednoduché riešenie internetového obchodu. Oceňujem možnosť doplnkov - Google Analytics a taktiež prehľad najpredávanejších produktov. Komunikácia na vysokej úrovni s vždy ochotnými ľudmi pomôcť Vám. Ďakujem za skvelú podporu a servis! Odporúčam!

E-shop: www.javisro.sk/

Josef Dvořák
Josef Dvořák 06.03.2016
5 / 5

Každý expert na tvorbu e-shopu či webových stránek Vám řekne, že je to obrovský projekt, který bude stát spoustu peněz. A já tomu věřím, protože jsem v takovém projektu kdysi také pracoval a vážil jsem si profesionální práce realizačního týmu. Ale pokud chcete začít z nuly a nechcete hned investovat, pak začnete jako já hledat něco levnějšího.

Z mého soukromého výběrového řízení nakonec zvítězila společnost Byznysweb. Klíčové pro mě bylo srozumitelnost editačního prostředí, podpory SEO, možnost originality designu v základu a dalších placených úprav. Po měsíci spolupráce mě Byznysweb stále příjemně překvapuje.

Prostředí správy pro e-shop je velmi intuitivní a vpodstatě je potřeba si na začátku dobře rozmyslet struktury kategorií a variant. Pak už jen naplnit, či aktualizovat. Export/Import dat do tabulek v Excelu je samozřejmostí a to znamená extrémní úsporu času. Vzorečky v Excelu jsem připravil názvy 2808 položek za pár hodin, stejně tak jejich varianty, nacenění apod. A když jsem udělal chybu, byla tu vždy rychlá podpora na telefonu či mailu. Nacenění, přecenění, aktualizace obrázků, klíčových slov atd. je prostě velmi jednoduché a rychlé.

Přestože jsem to již zmínil, nemohu si pomoci, ale musím znovu vyzdvyhnout podporu. Na maily reagují nejdéle do 24 hodin. Pokud spěchám, prostě zavolám a zatím vždy pomohli až s nadlidskou rychlostí. Na webu a e-shopu stavíme naší strategii propagace značky a popravdě bez takovéto podpory bychom neměli šanci.

Nejsem placený agent za chválu na Byznysweb, ale pokud nevěříte, klidně vyzkoušejte. Věřím, že budete taky nadšení.

E-shop: www.plotyodoty.cz

Veronika Filipin
Veronika Filipin 02.03.2016
5 / 5

Začínali jsme na flox 1, systém flox 2 nám neseděl, zůstali jsme nějakou dobu na původním systému.

ALE...hledala jsem nějakou možnost pro vytvoření nového webu, napadlo mě jen tak náhodou vyzkoušet znovu byznysweb. Nový systém Flox 3 mě uchvátil, jednoduchostí, přehledností, možností nastavení jakýchkoliv barev, barevných schémat. Za pár minut jsem měla nastíněný design webu a vše připraveno pro nahrání produktů. Co se týče SEO, vím, že byznysweb funguje skvěle a google okamžitě reaguje pozicemi. V podstatě jsem jen vytvořila stránku, tuším "umyvadlové sety", skoro bez produktů a do pár dnů mi google umístil stránku na toto klíčové slovo cca kolem 40místa. Takže jsme se rozhodli do pár týdnů převést i jiný web od jiné společnosti. Myslím si, že Flox 3 nyní patří mezi špičku.

Používali jsme i Prestashop, ale pokud máte eshop a potřebujete se věnovat naplno zákazníkům, produktům, focení, účetnictví, atd., Prestashop je náročný, trávila jsem víkendy v diskuzích (zahraničních, protože v Česku se Člověk nic nedozví) a zkoumala, proč mi nefunguje např. paypal. Nutné jsou většinou zásahy do kódu, pokud Vám něco nevyhovuje. Takže radši platím měsíční poplatek pár set, a mám pohotovou podporu od byznyswebu.

Další zásadní věc je, že dotazy řeší podpora byznyswebu velmi rychle. většinou mám odpověď hned či do 24 hod. Což zase u jiné firmy jsme čekali i několik dní. To je další velké +, které většinou zjistíte až po zavedení eshopu.

Takže i když jsme na chvilku "zdrhli", teď jsme zase zpátky :).

za mě obrovské díky. (Omlouvám se za případné chyby, píšu rychle a nekontroluju ..:) )

E-shopy: www.waterfall-products.cz, www.waterfall-furniture.cz, www.water-fall.cz

Petr Chvál
Petr Chvál 23.11.2015
5 / 5

Zkušenost s tímto redakčním systémem je dlouhodobá od původní flox 1 verze, až po nyní aktuální verzi Flox 2 s novým admin systémem Fox 3, kterými prošli již všechny naše Weby. Jsme velmi spokojení s funkčností a stabilitou systému, pokud už nastane nějaký problém vše je zpravidla obratem vyřešeno a opraveno. Celkově je komunikace na velmi vysoké úrovni. Nemáme prakticky žádné výhrady a jsme s chodem e-shopů velmi spokojeni. Neustálé vylepšování a přidávání dalších praktických funkcí také vždy potěší. Jako provozovatelé webů www.konzole-store.cz, www.konzole-prislusenstvi.cz, www.gamecontrol.cz můžeme vřele doporučit.

E-shop: www.konzole-store.cz

Veselovský
Veselovský 11.09.2015
1 / 5

E-shop mám u firmy několik let, hrozně toho lituji! Nechápu kdo píše ty pozitívni recenze, jestli je to fakt pravda(?).

Prakticky - moje osobní zkušenost! Asi na 95 % což je skoro 100 % byla moje zkušenost s komunikaci (po tel, nebo mailech) katastrofální! Normálně bych čekal na odpověď nebo řešení problému 1 den, nebo dejme tomu, že jsem tolerantní tak 3 dny (ještě v pohodě) - ale většinou na moje dotazy, resp. na vyřešení problému čekám i několik týdnů a po urgenci požadavku se beztak nic nedějě. Pokaždé když tam zavolám a zopakuji svůj požadavek , tak se diví jako kdyby o tom vůbec nic nevěděli. Vůbec to nechápu! Poslední požadavek po několika urgencích mi nevyřešili ani se neozvali a je to přes měsíc! Uvažuji že bych chtěl jít ke konkurenci, ale jakmile rozjedete u někoho svůj byznys (e-shop) je to pak u nové firmy opět budování nového e-shopu. Každopádně budu muset srovnat nějakým způsobem nápravu. Nevím jaké jsou jiné firmy nabízejíci podobné služby, ale já jsem z této hodně otráven!!!

Jozef Mrena 28.09.2015

Mne ich doporučili známi, kt. majú cez ByznysWeb.cz e-shop v ČR. Ja využívam ich slovenskú verziu BiznisWeb.sk, ale podľa stránok je helpdesk team rovnaký. Mám však presne opačnú skúsenosť - rýchlo mi reagovali už aj v rámci testu. Zatiaľ som s nimi riešil napr. obnovu databázy (podarilo sa mi odstrániť niektoré produkty :D), seo poradenstvo, presmerovanie domény a nejaké drobnosti ohľadom flox2 - odpovede pracovníkov supportu je možné ohodnotiť v rámci feedbacku.

Peter Polakovič 10.11.2015

Vážený pán Veselovský,

rád by som uvedené nedorozumenie vyriešil. Vaše požiadavky boli vždy vyriešené max do druhého dňa, do prílohy emailu som Vám zaslal aj 4 screenshoty taskov, ktoré ste posielali a je z nich zrejmé, že na všetky emaily sme odpovedali.

Následne ste požiadali o SEO pohotovosť - bezplatnú službu pre našich klientov, ktorú s Vami opakovane riešila kolegyňa, ktorá momentálne pracuje na part-time. Napriek tomu pracuje zodpovedne a klientom odpovedá načas. Žiaľ stalo sa, že Váš email prehliadla. Sme len ľudia, nie sme neomylní, ihneď, ako sme zistili, kde tkvie jadro problému, ospravedlnil som sa Vám a ponúkol satisfakciu.

Verím, že migrácia všetkých Vašich webov na najnovší redakčný systém a kupón na Google reklamu je dostatočná kompenzácia za nepozornosť. Pre podobné prípady máme v sekcii Kontakt uvedené aj telefónne číslo na oboch konateľov - na mňa i kolegu Bystrického.

Chápem, že ste v daný moment potrebovali ventilovať negatívne emócie, ale veľmi mi záleží na spokojnosti našich klientov, preto by som Vás chcel touto cestou poprosiť, aby ste zvážili našu ponuku.

Situácia ma mrzí ešte viac, nakoľko službu SEO pohotovosť sme zaviedli preto, aby sme Vám pomohli. Rozmýšlali sme ako čo najviac pomôcť zákazníkom, čo ich trápi... nikto iný túto službu nemá, snažíme sa robiť pre našich zákazníkov niečo naviac.

Ďakujem za Vašu odpoveď

S pozdravom Peter Polakovič,

CEO BiznisWeb.sk / ByznysWeb.cz

Ingrid Ševčíková
Ingrid Ševčíková 11.09.2015
5 / 5

Eshop máme už niekoľko rokov, sme veľmi spokojní. V prípade nejakých problémov alebo požiadaviek reagujú promptne, stále pridávajú nové funkcie v súlade s novými trendami v e-commerce a bez problémov poriadia aj s inými vecami, ako napr. adwords apd. Takže zatiaľ všetko fajn, ďakujeme.

E-shop: www.belora.sk

Ľudmila Žabková
Ľudmila Žabková 03.09.2015
5 / 5

Spoločnosť, ktorá ponúka vysoko profesionálne a kvalitné služby. Variabilitu a dokáže webovú stránku prispôsobiť požiadavke klienta. Veľkou devízou je ústretová komunikácia a odborné poradenstvo. Sme dlhoročnými klientmi, mali sme možnosť vyskúšať aj iných poskytovateľov, ale tak kvalitnú ponuku sme nenašli. Môžem jedine odporúčať, každému, kto potrebuje kvalitnú webovú stránku aj so službami, ktoré jej prevádzke sú nevyhnutné.

E-shop: www.stonozkovo.sk

Eva
Eva 03.09.2015
5 / 5

Mladý kolektiv, kt. sleduje aktuální trendy a nabízí tak skvělý redakční systém. Začínala jsem na Flox 1 a nyní využívám Flox 2 a nestačím se divit - mobilní aplikace, díky kt. pracuji i na dovolené :), nejmodernější design (bez grafika), každou chvíli nová funkce... Na supportu mile poradí, např. jak upravit obrázky apod.

Doporučuji nejen začínajícím podnikatelům :)

Irena Sejrková
Irena Sejrková 18.11.2014
5 / 5

ByznysWeb používáme už dlouhá léta a musím říct, že je to vynikající systém. Nepotřebujete žádného správce a je vše zvládnete skoro sami. Nemusíte čekat, až Vám na Vašich web stránkách někdo něco upraví, vše je operativní a rychlé. Zákaznická linka funguje bezvadně a celý systém je opravdu propracovaný.

Irena Sejrková
Irena Sejrková 11.11.2014
5 / 5

ByznysWeb používáme už dlouhá léta a musím říct, že je to vynikající systém. Nepotřebujete žádného správce a je vše zvládnete skoro sami. Nemusíte čekat, až Vám na Vašich web stránkách někdo něco upraví, vše je operativní a rychlé. Zákaznická linka funguje bezvadně a celý systém je opravdu propracovaný.

Vaclav Kostun
Vaclav Kostun 04.11.2014
5 / 5

Eshop od Bybyswebu pouzivame viac ako rok.Je to komplexny ale pritom prehladny a lachko editovatelny system. Nastavit ho a naplnit obsahom zvladla aj moja manzelka ktora nema ziadne skusenosti s web aplikaciamy. Aj SEO optimalizaciu sme zvladli samy. Pre Google je stranka dobre citatelna a dostali sme sa na popredne pozicie vo vyhladavani pre urcite klucove slova (bez nakladov). Praca s eshopom je intuitivna stabilna a rychla. Mame aj pozitivnu odozvu na technicku uroven stranky od firiem co nam ponukali reklamu, ako napriklad pripravenost eshopu pre mobily.

Jan 20.11.2014

Dobrý den,

opravdu se Vám líbí, co Vám Byznysweb vytvořil ? k té grafice opravdu nenacházím slov ...

Daniel Fajmon
Daniel Fajmon 15.09.2014
5 / 5

SPO-KO-JE-NOST :-)

Ani po skoro 3 letech jsem nenarazil na problém. Skvělá a rychlá komunikace i o víkendech, ochota nestandardních řešení a drobné úpravy zdarma.

Navíc za stejnou cenu hostuju i další jazykové mutace na vlastních doménách.

Dan 15.09.2014

Oprava. Po 2 letech :-)