Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (54 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucia Kondáš
Lucia Kondáš 17.10.2016
5 / 5

So systémom firmy BiznisWeb som zrealizovala už niekoľko projektov s maximálnou spokojnosťou. Systém je užívateľsky jednoduchý, intuitívny, avšak veľmi bohatý na množstvo užitočných funkcií, s ktorými sa dá zrealizovať takmer všetko, čo človek potrebuje. Podporný tím je ochotný a ústretový a akoby nepoznal slovo "nedá sa". Určite odporúčam pre kohokoľvek, kto sa chce spoľahnúť na kvalitný produkt s výborným servisom.

E-shopy: www.zomieranie.sk, www.hbi-edu.com, www.viaticus.sk

Jiřina Víchová
Jiřina Víchová 10.10.2016
5 / 5

S e-shopem spolupracuji ráda a přes mnohé nabídky konkurentů bych neměnila. Vždy se setkávám s nejen ochotným, ale i milým a příjemným přístupem všech pracovníků.

E-shop: www.kvetinyprozdravi.cz/

Roman kopřiva
Roman kopřiva 28.09.2016
5 / 5

Na byznyswebu jsem postavil už tři eshopy a všechno funguje perfektně. Dobré funkce, kvalitní technická podpora a příjemné uživatelské prostředí.

E-shopy: www.czboty.cz, www.pyro-ruzicka.cz,

Jana
Jana 12.08.2016
5 / 5

Sme radi ,že sme si vybrali práve BiznisWeb. Mali sme možnosť testovať stránky zadarmo a to sme testovali viac ako tri mesiace a to bez akéhokoľvek poplatku a s maximálnou podporou.Jednoducho nás nechali testovať tak dlho ako sme potrebovali. Ochota a ústretovosť pri riešení našich požiadaviek a grafických úprav ,ktoré robili so samozrejmosťou a rýchlosťou s akou sa človek všade nestretáva.V BiznisWebe sme našli ochotný mladý tím odborníkov, neustálu podporu, množstvo funkcíí v systéme, návodov, ako si vylepšiť stránky na eshope a rôzne novinky, ktoré stále pribúdajú.Uvítali sme bezplatné SSL.

Naše rozhodnutie začať eshop s BiznisWebom bolo správne.

E-shop: www.janneharmony.sk

Gabriel Drapčať
Gabriel Drapčať 04.08.2016
5 / 5

S ByznysWebem mám velmi dobré zkušenosti. Spolupracujeme už pátý rok,

provozujeme několik projektů.

+ Mám pěkné designy připravené na míru. V designu jde upravit vše, na

co jsem pomyslel.

+ Rychlé reakce na maily a telefony, je vidět, že mi pomáhají odborníci.

+ Radí i v SEO, na blogu stále čtu o novinkách.

+ Dobře zpracované návody.

+ V jedné administraci e-shopu mám dvě plnohodnotné jazykové verze.

+ Nedávno nabídli bezplatné SSL.

I pro další projekty plánuji využít ByznysWeb.cz, je to dobrá volba.

E-shopy: www.PohadkoveObleceni.cz, www.KvalitniMalovani.cz, www.KvalitniUklid-Praha.cz

Filip Vaculík
Filip Vaculík 01.08.2016
5 / 5

Jsem velice spokojený s podporou, zejména co se designu týče.

DĚKUJI paní Janě Kvasnicové za pohotové rady a reakce.

E-shop: e-shop-filidental.cz

Milada Ragasová
Milada Ragasová 25.07.2016
5 / 5

Mám webovú stránku od bizniswebu od roku 2008 . Som veľmi spokojná s komunikáciou, prístupom a podporou.

E-shop: www.milara.sk/

Michal
Michal 27.06.2016
5 / 5

Cely tim bizniswebu musime ohodnotit najlepsou znamkou. Odkedy u nich prevadzkujeme svoj eshop, zaslali sme na nich x dotazov a otazok, ktore boli do druheho dna zodpovedane a vyriesene. Pomohli nam s optimalizaciou a nastavenim adwords, dostali sme uzitocne rady, ako si riadit reklamne kampane a vela inych rad.

Administracia eshopu je extremne jednoducha a obchod si u nich dokaze zriadit a spravovat kazdy. Mnozstvo funkcii, ktore postupne objavujeme, nam pomahaju pri zlepsovani eshopu, aby bol pre zakaznika nakup co najjednoduchsi. Takisto planujeme vyuzivat novinku v podobne ziskavania kreditov, ktore zakaznik urcite oceni.

E-shop: www.beardguru.sk

Juraj Paliesek
Juraj Paliesek 27.06.2016
5 / 5

Po dlhšom váhaní sme sa rozhodli presunúť našu web stránku do systému Biznis Web. Musím úprimne povedať, že toto rozhodnutie bolo správne a pomohlo nám zvýšiť náš online predaj. Prístup ku zákazníkovi je na vysokej a profesionálnej úrovni a systém poskytuje najmodernejšie nástroje pre vytváranie web stránok.

Pri spúšťaní nových web stránok nebudeme Váhať a určite využijem systém biznisweb.

E-shop: www.chefworks.cz

Aleš Martinka
Aleš Martinka 07.06.2016
5 / 5

Převáděli jsme e-shop od jiného poskytovatele a zatím nás ByznysWeb velmi překvapil. Oproti ostatním mají hlavně výbornou a rychlou technickou podporu (na e-maily odpovídají takřka ihned), pravidelně aktualizují svůj systém a vytvářejí články dle aktuálního dění. Práce v administraci e-shopu je přehledná, rychlá a jednoduchá i pro "méně zdatné" osoby:-). A pokud si s něčím i tak nebudete vědět rady, ihned poradí, případně za Vás dokonce vytvoří. Pokud bych to tedy srovnal s konkurencí, porovnal kvalitu, možnosti a ceny, ByznysWeb mohu určitě doporučit.

Adrian Ivancik
Adrian Ivancik 28.05.2016
5 / 5

Super poměr cena/kvalita a hlavně ochotná technická podpora. Příjemný grafický vzhled a jednoduchá administrace :)

Ivana
Ivana 27.05.2016
5 / 5

Kvalitní šablona

Jednoducha administrace

Solidni zakaznicka podpora

Cena