Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.88 / 5 (59 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Bohuslav Rybář
Bohuslav Rybář 24.11.2016
5 / 5

Redakčný systém FLOX od IRISOFT_u na tvorbu a správu webových stránok a e-shopov využívame od roku 2009. V tejto oblasti sme nemali žiadne skúsenosti a vyberali sme si intuitívne - hlavne na základe súladu prezentovanej ponuky s našimi potrebami. Rozhodnutie vybrať si spomedzi mnohých práve FLOX sme neoľutovali, ale vzhľadom na naše dlhodobo veľmi dobré skúsenosti ODPORÚČAME každému, kto práve rieši podobné rozhodovanie. Tento spoľahlivý a neustále sa vyvíjajúci systém veľmi vyhovuje našim požiadavkám a umožnil nám vo významnej miere realizovať naše plány. Spokojnosť posilňuje aj ochota pracovníkov spoločnosti pri riešení našich potrieb napr. pri SEO problematike, alebo pri samotnej tvorbe webu. Rovnako aj možnosť školení, spracovanie agendy návodov, a v neposlednej rade aj dobrá cena produktu a služieb. BYZNYSWEB je DOBRÁ VOĽBA.

E-shopy: www.brtrade.cz, www.brexport.sk, www.zipper-holzmann.sk, www.rabir.sk, www.hbomartin.sk

jaromir ozana
jaromir ozana 11.11.2016
5 / 5

BYZNYSWEB, srovnával jsem si ostatní nabídky, v mé firmě bylo mnoho lidí z různých firem kteří poskytují eshopy a podobné řešení , opravdu jsem si tím prošel. Všichni měli samozřejmě to nejlepší řešení , všichni slibovali a nabízeli. Pokud si ovšem člověk srovná všechny možnosti, nabídky, pak funkcionality a konečně taky ceny za které se co nabízí, zjistí jako my ve firmě Cykloart, že BYZNYSWEB JE OPTIMALNÍ VOLBOU. Zní to jako napsaná reklama, ale můžu poslat odkazy kde jsem co studoval srovnával i argumenty. A teď to nejdůležitější na čem skončíte kdekoliv jinde - nikdo vám nikdy třeba po roce neporadí - a to se vším po tel. a nepomůže s nastavením jako BYZNYSWEB. KOLIK ZA MNĚ I V ADMINISTRACI VĚCI UDĚLALI . Nemluvě o tom že jsou to mladí lidé a nadšenci, pořád drží krok s neustále se vyvíjejícím internetem a proto bude eshop stále in a né na 185 stránce.Takže Díky moc celému Týmu Jara Ožana Cykloart.

E-shop: eshop.cykloart.cz

Lucie Soukupová
Lucie Soukupová 08.11.2016
5 / 5

Při výběru platformy pro eshop jsem vybírala podle nabízených parametrů, ceny a recenzí. A jsem velmi ráda, že se recenze nemýlily a že se to ukázalo jako výborná volba. Administrace eshopu je velice přehledná a flexibilní, spousta prvků je již hotová předem a stačí si je upravit/skrýt. Jsou k dispozici návody a tipy, jak postupovat, a hlavně - když si s čímkoliv nevím rady, pak lidé z byznyswebu bezodkladně reagují a poradí a vysvětlí cokoliv, co je potřeba, včetně zaslání printscreenů. A jsou velice příjemní a milí. Byznysweb opravdu vřele doporučuji.

E-shop: www.healthlink-eshop.cz

Adrián Gazdík
Adrián Gazdík 04.11.2016
5 / 5

Po dlhých pokusoch "spraviť si to sám a zadara" som vyskúšal "ByznysWeb". A neľutujem. Nielenže je ich systém plne dostačujúci a flexibilný, (každú moju požiadavku vyriešili aj napriek "šablónam", ktoré sú fixné...), no to, čo mne najviac vyhovuje a v dnešnej dobe imponuje je ich osobný prístup!!!! V službách, kde si človek na tovar naozaj nemôže šiahnuť fyzicky, je osobný prístup, ochota a ľudské hľadisko naozaj na nezaplatenie!!!! Nehrajú sa na to, že sú TOP, no robia všetko preto, aby si to označenie zaslúžili.

U mňa jednoznačne No.: 1!!!! Vrelo odporúčam!!!

Ďakujem kolektívu za ich prístup a ochotu. !!!

E-shop: www.osaacademy.sk

peter laboda
peter laboda 27.10.2016
5 / 5

S e-shopom som veľmi spokojný. Vybrali sme si hlavne pre možnosť viacjazyčnosti. A čo sa týka zákaznického servisu a poradenstva, je naozaj na vysokej úrovni. Vrelo odporúčam

E-shop: www.prebojovnikov.sk

Lucia Kondáš
Lucia Kondáš 17.10.2016
5 / 5

So systémom firmy BiznisWeb som zrealizovala už niekoľko projektov s maximálnou spokojnosťou. Systém je užívateľsky jednoduchý, intuitívny, avšak veľmi bohatý na množstvo užitočných funkcií, s ktorými sa dá zrealizovať takmer všetko, čo človek potrebuje. Podporný tím je ochotný a ústretový a akoby nepoznal slovo "nedá sa". Určite odporúčam pre kohokoľvek, kto sa chce spoľahnúť na kvalitný produkt s výborným servisom.

E-shopy: www.zomieranie.sk, www.hbi-edu.com, www.viaticus.sk

Jiřina Víchová
Jiřina Víchová 10.10.2016
5 / 5

S e-shopem spolupracuji ráda a přes mnohé nabídky konkurentů bych neměnila. Vždy se setkávám s nejen ochotným, ale i milým a příjemným přístupem všech pracovníků.

E-shop: www.kvetinyprozdravi.cz

Roman kopřiva
Roman kopřiva 28.09.2016
5 / 5

Na byznyswebu jsem postavil už tři eshopy a všechno funguje perfektně. Dobré funkce, kvalitní technická podpora a příjemné uživatelské prostředí.

E-shopy: www.czboty.cz, www.pyro-ruzicka.cz

Jana
Jana 12.08.2016
5 / 5

Sme radi ,že sme si vybrali práve BiznisWeb. Mali sme možnosť testovať stránky zadarmo a to sme testovali viac ako tri mesiace a to bez akéhokoľvek poplatku a s maximálnou podporou.Jednoducho nás nechali testovať tak dlho ako sme potrebovali. Ochota a ústretovosť pri riešení našich požiadaviek a grafických úprav ,ktoré robili so samozrejmosťou a rýchlosťou s akou sa človek všade nestretáva.V BiznisWebe sme našli ochotný mladý tím odborníkov, neustálu podporu, množstvo funkcíí v systéme, návodov, ako si vylepšiť stránky na eshope a rôzne novinky, ktoré stále pribúdajú.Uvítali sme bezplatné SSL.

Naše rozhodnutie začať eshop s BiznisWebom bolo správne.

E-shop: www.janneharmony.sk

Gabriel Drapčať
Gabriel Drapčať 04.08.2016
5 / 5

S ByznysWebem mám velmi dobré zkušenosti. Spolupracujeme už pátý rok,

provozujeme několik projektů.

+ Mám pěkné designy připravené na míru. V designu jde upravit vše, na

co jsem pomyslel.

+ Rychlé reakce na maily a telefony, je vidět, že mi pomáhají odborníci.

+ Radí i v SEO, na blogu stále čtu o novinkách.

+ Dobře zpracované návody.

+ V jedné administraci e-shopu mám dvě plnohodnotné jazykové verze.

+ Nedávno nabídli bezplatné SSL.

I pro další projekty plánuji využít ByznysWeb.cz, je to dobrá volba.

E-shopy: www.PohadkoveObleceni.cz, www.KvalitniMalovani.cz, www.KvalitniUklid-Praha.cz

Filip Vaculík
Filip Vaculík 01.08.2016
5 / 5

Jsem velice spokojený s podporou, zejména co se designu týče.

DĚKUJI paní Janě Kvasnicové za pohotové rady a reakce.

E-shop: e-shop-filidental.cz

Milada Ragasová
Milada Ragasová 25.07.2016
5 / 5

Mám webovú stránku od bizniswebu od roku 2008 . Som veľmi spokojná s komunikáciou, prístupom a podporou.

E-shop: www.milara.sk