Recenze a zkušenosti eshopu BINARGON eshop od BINARGON s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.22 / 5 (9 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Volejník
Jiří Volejník 27.06.2017
5 / 5

Zdravím všechny, rád bych předeslal, že většinou recenze nepíši, proto to bude možná trošku kostrbaté, ale tohle je téma, ke kterému bych se chtěl vyjádřit.

Na systému binargon fungujeme od roku 2009. Na zhruba 12-ti doménách, některé jsou složitější s cca 100-150 tis. produkty a některé menší s počtem v řádech tisíců produktů.

Za dobu existence našich www jsme již vyzkoušely mnoho variant od jiných providerů přes vlastní systém až po binargon. Po přečtení příspěvků, vidím zásadní problém v tom, že my (zákazníci) jako zadavatel jednotlivých požadavků si nejsme schopni (alespoň ne všichni) uvědomit, do čeho všeho náš požadavek v systému zasáhne, proto vzniká spoustu nedorozumění, a to co máme v hlavě ne zcela přesně zadáme (bylo tomu tak alespoň u nás).

Myslím, že ke spoustě modulů, které dnes v systému jsou jsme dávali podnět a vkonečném důsledku se podíleli na jejich odladění, nemohu říci, že ne vždycky všechno běží hladce, ale to je u nových věcí absolutně normální, že se musí doladit a odzkoušet.

Dříve jsme to zkoušeli i jinde na jiných systémech a i s vlastními programátory - výsledek?

8 let jsme zákazníky Binargonu.

Shrnuto a podtrženo jsme specifický e-shop, se specifickými produkty, zaměřený na celý svět a vyžadující mnoho nestandrdních funkcí a vymyšleností a vždy se nám podařilo se posunout o kus dál a to bez nadsázky hlavně pomocí kluků z Binargonu.

Hvězd dávám plný počet, ale jinak bych dal 4,8 protože na 5 bych to neudělal ani sám (tedy kdybych to samozřejmě uměl) :-)

E-shop: www.en-standard.eu

Martin Březný
Martin Březný 05.12.2016
5 / 5

Svůj eshop mbmodelcars.eu provozuji u binargon.cz již cca od roku 2008. Od začátku byl stavěn hlavně se zaměřením na zahraničí, kde jsem při jeho fungování neshledal žádné nedostatky. Naše modely ale prodáváme i do ČR s SK a taktéž bez problémů.

Pánové jsou schopni naprogramovat téměř cokoli, byť rozšíření na míru nám stačilo udělat jen pár (plánujeme jich ale udělat více).

E-shop: www.mbmodelcars.eu/cz/

Pavel Gaš
Pavel Gaš 11.10.2016
5 / 5

E-shop Binargon je moderní redakční systém určený k prodeji a prezentaci nabízeného sortimentu produktů.

Zvlášť bych chtěl vyzvednou spolupráci s podpůrným týmem. Nejvíce si považuji počáteční podporu a pomoc při spuštění nového e-shopu, s kterým je spousta práce a potíží s migrací z původního redakčního systému, vytváření feedu a podobně.

Se zkušenostmi e-shop BINARGON doporučuji všem.

E-shop: www.nabytek-forliveshop.cz

Vojta Bartonek
Vojta Bartonek 10.02.2016
4 / 5

Po porodnich problemech mame vyresene vsechny nedostatky k nasi spokojenosti. Reakce podpory je myslim slusne rychla a zatim se nestalo, ze bysme neco nevyresili. Vsechny "cyby" nebo nesrovnalosti byly vyreseny zdarma a celkem rychle.

Nemam zkusenost s jinym vyrobcem e-shopu, takze pro srovnani vychazim jen ze zprav jinych provozovatelu e-shopu. Z techto srovnani vychazi Binargon spise lepe.

Ceny za dodelavky nad ramec smlouvy jsou myslim slusne. Rekl bych, ze takovy stred.

E-shop: www.inline-centrum.cz/

David V.
David V. 03.02.2016
5 / 5

S Binargonem spolupracuji od roku 2006 Společně jsme vybudovali úspěšný eshop, na kterém mám i velkoobchod. Neshledal jsem vážnější problémy ani při řešení náročnějších úprav. Jsou otevření novým věcem a vycházejí vstříc. Je to dobrá volba pro ty, kteří se nespokojí s krabicovými řešeními a mají vlastní představy o fungování eshopu.

E-shopy: www.eshopbaby.cz, www.hauck.cz

Dominik
Dominik 02.02.2016
4 / 5

Řešení eshopu firmou Binargon učitě doporučuji, už jen z toho důvodu, že jsme měli specifické požadavky na některé funkce eshopu a BINARGON nám vyšel vstříc. Občas některé požadavky trvají déle, ale nic hrozného. Jediné co bych vytknul je cena práce, kterou máme vyšší kvůli toho, že máme zakoupenou jednorázovou licenci a ne pronájem.

E-shop: www.monturashop.cz

Tomáš Oborný
Tomáš Oborný 10.12.2015
5 / 5

Eshop od společnosti Binargon doporučuji.

Byla to v podstatě první firma, která nám dokázala online propojit 6 prodejen plus centrální sklad a to vše spojené s eshopem(www.amoresa.cz).

Měli jsme na firmu velmi specifické požadavky a vše dokázali udělat. Nyní jsme se rozhodli k nim převést náš největší projekt a to www.luxusnipradlo.cz

Jedná se o velmi velký eshop s desítkami tisíc produktů. Takové řešení nám nikdo nedokázal nabídnout.

Nebudu jen chválit, některé vyhotovení požadavků má delší termíny, ale s tímto jsem se setkal všude. Tím jak je systém komplexní a stále se inovuje, tak se vyskytují i chyby. Ty ale řeší velmi rychle.

Řešení Binargon mohu jen doporučit. Pokud máte eshop jako hlavní pracovní náplň a chcete do budoucna růst, tak je to ideální řešení.

Tomáš Oborný

www.luxusnipradlo.cz

E-shop: www.luxusnipradlo.cz

sasa1212
sasa1212 11.10.2015
1 / 5

Provozuji e-shopy již několik let a toto je to nejhorší rozhodnutí, které jsme udělali.

Co udělají to nefunguje a když už to funguje tak si to musíte hlídat, zda to po nějaké době nespadne. Raději si připlaťte za kvalitní shop a Binargon obejděte obloukem.

Oni nikdy za nic nemůžou tak Vám to ani nikdy nijak nevykompenzují a vy proděláváte a proděláváte do té doby než neodejdete.

Michal Plecitý
Michal Plecitý 10.02.2015
4 / 5

S eshopem i přístupem binargonu jsme spokojeni povozujeme ho 4 rokem bez zádrhelů.

www.veselanohavice.cz