Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.17 / 5 (47 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

V. Pleva
V. Pleva 17.02.2016
5 / 5

Velmi priazniva cena za tolko funkcii. Pre moj obor podnikania (oblecenie) bohate postacuje

Tibor
Tibor 03.02.2016
5 / 5

Mam skusenosti s viacerymi systemami. Funkcie su v podstate dost podobne ako inde, ale tu ma prijemne prekvapila technicka podpora. Od predchadzajuceho poskytovatela som bol nuteny prejst inde prave kvoli podpore, kde som sa nacakal na odpoved. Tu vas rychlost reakcii prijemne prekvapi. Dufam, ze im to vydrzi ;)

Malatí
Malatí 12.01.2016
4 / 5

Výhody - Velmi přehledná a inteligentně řešená administrace, naprosto skvělý design e-shopu na míru, velmi rychlá komunikace, možnost mnoha uživatelských změn, platíte jen za to, co skutečně používáte.

Nevýhody - Některé velmi zásadní změny prý nejdou udělat, ale najednou udělat šly, některé věci si člověk musel vyhádat. Platební brána jen přes ČSOB.

E-shop: www.ganga.cz

Jana 15.01.2016

:D tenhle výtvor se Vám vážně líbí? Skoušeli ste jak to vypadá na tabletu?

Atomer.com 15.01.2016

Dobrý deň,

teší nás, že sa Vám systém páči. Píšete, že máme platobnú bránu len ČSOB, tak by som Vás len chcel informovať, že v Atomeri nájdete aj iné platobné systémy. Bližšie informácie nájdete aj v našom manuáli na http://www.help.atomer.com/e-shop/online-platby/ .

Petr
Petr 31.12.2015
1 / 5

Protestovano desítky různých eshopů. Vedu eshop přes deset let a hledal jsem platformu pro nový maličkatý shop. Naprosto nejhorší zkušenost. Žádný jiný nebyl takhle hrozný. Nepříjemná podpora, nic nejde, vše je moje chyba. Administrace asi nejpomalejší co jsem viděl, furt se otevírají nová okna (například při změně stavu objednávky, se to načte v novém okně), všechno zastaralé a kostrbaté. A nedej bože, aby Vám tam zůstaly peníze, nic vám nevrátí takže pozor, posílejte jen minimum na zaplacení.

Jozef
Jozef 10.09.2015
5 / 5

Velmi mě potěšila rychlá technická podpora. Předtím jsem měl eshop u konkurence a na odpověď jsem čekal i dva dny. Za mě dávám palec nahoru!

Marián
Marián 09.09.2015
1 / 5

NEODPORÚČAM !!! , ak im omylom pošlete peniaze, tie Vám nevrátia. Mažú negatívne príspevky zo sociálnych sietí...

Zaplatil som systém na rok, po nejakom čase /test iných systémov/ čo som zistil že takéto riešenie je pre mňa nevyhovujúce, nakoľko v testovacej verzii niesú plne funkčné importy a doplnky, som žiadal o zrušenie a vrátenie platby. Ich odpoveď: platbu nevraciame, systém môžete využívať.

Rozhodne neodporúčam, systém vhodný na predaj perníkov a podobne... pri väčšom množstve importovaného tovaru je systém nevyhovujúci, ak si nastavíte aktualizáciu skladových zásob každú hodinu strháva sa vám kredit pri 20tis produktov to môže byť platba za jeden deň minimálne 20,-€.

Neľudský prístup k zákazníkom-zavádzanie (odpovede typu je nám ľúto že máte takýto dojem, systém môžete využívať)... Ak biznisweb opraví svoje výpadky určite je lepšia voľba biznisweb. /tiež nie je vhodný na veľký e-shop ale aspoň lepšia komunikácia a uznanie svojej chyby/

Marián 09.09.2015

Ešte dodám: hodnotenia svojich systémov si pridávajú prevádzkovatelia aj sami

Neodporúčam držať sa len hodnotení

Malatí 12.01.2016

Tomu nerozumím - když si objednám a zaplatím něco na rok, pak je to NA ROK. Dovolenou taky nepřeruším v polovině a nežádám po cestovce nazpět peníze.

Atomer.com 15.01.2016

Dobrý deň,

nakoľko sa snažíme aby bol náš systém čo najuniverzálnejší, nie je možné vyhovieť všetkým požiadavkám od našich používateľov. Z toho dôvodu máte k dispozícii 30 dňovú skúšobnú prevádzku, počas ktorej nič neplatíte a môžete si všetky možnosti a funkcie systému vyskúšať. V testovacej verzii je univerzálny import na 100 produktov plne funkčný kde si ho môžete otestovať.

Čo sa týka importu takého množstva produktov ako píšete, pravdepodobne sme Vám ponúkali import na mieru, prípadne prechod na e-shop na mieru. V takýchto prípadoch by ste za synchronizáciu produktov platili mesačne bez ohľadu na frekvenciu synchronizácie a počtu tovarov. Univerzálny importný modul je vhodnejší na synchronizáciu napríklad 1-2krát denne, kedy sú poplatky minimálne a každý zákazník si vie frekvenciu nastaviť sám.

V prípade záujmu si môžeme Vaše pripomienky spoločne prejsť ak nám napíšete cez modulu "Technická podpora".

Peter 17.01.2016

takéto skopírované odpovede asi dostávajú všetci nespokojní, ktorí sa pri tejto kvázi spoločnosti dali nachytať...

Petr
Petr 27.04.2015
5 / 5

Eshop na Atomeri provozuji již druhý rok a jsem maximálně spokojen. Každou chvíli je v systému nové nastavení nebo funkce. Velmi se mi líbí, že si můžu zapnout kdykoliv modul, který potřebuji nebo ho ještě předtím vyzkouším zdarma. Také využívám jejich fakturační systém, který je propojen s eshopem.

+ importní modul

+ dobře optimalizované stránky pro vyhledávače

+ rychlost technické podpory

+ fakturační systém

+ SMS notifikace o objednávkách

+ hosting zdarma

+ online platby

+ základní šablony

+ vyzkoušení modulu před zaplacením

- technicka podpora pouze v pracovních dnech

Atomer doporučuji každému kdo se rozhodne využívat eshop na pronájem :)

Lukas Zachar
Lukas Zachar 30.12.2013
5 / 5

Mozem len odporucat. Za tu cenu som alternativu nenasiel.

Karolína
Karolína 17.09.2013
5 / 5

Zatím jsem spokojená. Mohu jim jedině vytknout, že jim déle trvalo, než přešli na výkonnější server. Nakolik to šlo určitou dobu trošku pomaleji.

Jiří Kozák
Jiří Kozák 29.08.2013
4 / 5

Dobré zpracování, funkce i grafika administrace včetně přehlednosti. Jen pár poznámek, proč bych osobně nemohl zvolit:

1. U neplátce DPH se v košíku zobrazuje i cena bez DPH a samotné DPH, pak teprve konečná cena. Neplátce DPH nemůže takto počítat. A to nevím, jak je to na fakturách.

2. Chybí modul s balíkem "Na poštu".

3. Nelze vkládat do košíku produkty ze seznamu ( přehledu či jak se to dá ještě nazvat) s případnou možností měnit počet ks.

Více stavů objednávek či editace jejich názvů atp..

4. Nenašel jsem možnost nezobrazovat případně zakázat prodej zboží, které není skladem.

5. Všechny eshopy, které jsem nalezl se trošku pomaleji načítaly..

Možná trochu víc volnosti vložit vlastní CSS či JS někam do patičky či zvláštního souboru..

Jinak nápad s atomy super, obchod nabízí spoustu fcí, které jinde nejsou ani za příplatek.

Přeji hodně úspěchu, vypadáte velice slibně.

Jiří Kozák 29.08.2013

Tak se musím opravit a omluvit. Některé fce, např. nezobrazení zboží s nulovým počtem na skladě, jsou.

Rovněž tak bod 1 - DPH.

Přidávám ještě půl hvězdičky. Sice pozdě, ale..

Jinak systém má některé fce doslova "vymakané". Je vidět, že autoři asi pročítají diskuze a zareagovali na potřeby a " nářky " lidí.

T. Majer
T. Majer 28.12.2012
5 / 5

Rozhodně doporučuji ! Skvěle zpracovaná a přehledná administrace i pro úplné začátečníky. Systém má mnoho modulů a cena je velice příznivá. Oceňuji, že člověk nemusí platit za to co nepotřebuje a zapne si pouze mohuly které využije. Šablony jsou pro začátek velmi pěkné. Zákaznická podpora reaguje svižně. Musím jen chválit, zatím jsem nezaznamenal žádnou slabinu.

Mixer 05.03.2014

Vizualny efekt dobry, mnozstvo modulov super,to je pravda a neda sa to popriet. Vyrazne horsie je to s rychlostou eshopu. Demo som skusal davnejsie islo celkom svizne, realne eshopy ktore som preveroval idu niekedy nekonecne pomaly. Ak vam to staci je to na vas, myslite vsak na zakaznika nie na svoj prvy dojem.