Recenze a zkušenosti eshopu Sun-shop od Sunlight systems s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.21 / 5 (14 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

David  Kratky
David Kratky 29.06.2017
1 / 5

Jsme provozovateli několika několika internetových obchodů, Sun-shop jsme chtěli otestovat. Vytvořili jsme testovací stránky s tím, že podpora ze strany Sunlight systems absolutně nulová. Jakýsi Martin Dufek odepsal na jeden dotaz, na další už nereagoval. A bohužel ani nikdo z kolegů. Když k tomu připočtu, že v jejich administraci se objevují updaty zcela sporadicky (ve srovnání např. ze Shoptetem jsou opravdu k smíchu), tak této firmě bych nesvěřil ani Korunu.

Marek Stepan
Marek Stepan 08.09.2016
5 / 5

....ty eshopy od sunlightu funguji dobre, chlapci na tom stale makaji a pridavaji nove funkce. Vpodstate neexistuje, ze by neco co potrebujete neslo pridat nebo na zakazku udelat. Nektere veci se tahnou nektere ne, ale celkove je to rozhodne to nejlepsi co jsme vyzkouseli. A co povazuju za nejdulezitejsi: neni to jako ze prijde nejdriv kravatak a tvrdi vam ze postavi superweb jen mu date nejprve 200t...tady mate hotovy hodne funkcni eshop!

E-shopy: eshop.prokancelar.cz, lizardcoffee.cz

Milan Fridrich
Milan Fridrich 25.08.2016
5 / 5

Velice profesionalni eshop. Obsahuje spoustu funkci, ale prijde mi, ze ani nektere jsou hodne skryte a nikdo mi o nich ani nerekne, takze si je musim najit sam. V posledni dobe navic kazdy mesic pribude spousta novych.

Po pocatecnim nastaveni, ale funguje bez problemu a za tu cenu se jedna o skvely produkt.

Jakub Lacina
Jakub Lacina 10.08.2016
5 / 5

Funkcne nema konkurenci. Komunikace rycha, vzdycky me vysli vstric.

TomT
TomT 25.06.2015
5 / 5

Ze Sunshopem se nám spolupracuje velice výborně. Nemáme žádné výhrady.

Systém je velice dobře vyladěný a má všechny potřebné funkce, co běžný (i neběžný) eshopař potřebuje. Poslední dobou se přidávají opravdu vychytané funkce co nemá kde jaký systém.

Komunikace je taky super. Napíšete nebo zavoláte a za chvilku máte odpověď.

Co se SEO funkcí týká, které jsou pro každý eshop důležité, tak tady bych řekl, že nemá sunshop konkurenci. Nastavit jde opravdu vše a všude. Stačí si s tím jen vyhrát.

Máme zakoupenou licenci a nedávno jsme přecházeli na nový design (responzivní), https...atd. Tady bych chtěl pochválit pana Kluvánka, který nám to celé předělával a spolupráce a domluva byla na jedničku. A práci odvedl rychle a velice dobře.

Líbilo se mi, že si dal tu práci a celý shop optimalizoval co to jen šlo, takže oproti staré verzi náš obchod běží mnohem líp.

Reakce na úpravy, doladění nebo i přidání speciálních funkcí, které si sami vymyslíme je velice rychlá. Všechno co jsme si za celý čas spolupráce namysleli, nebyl problém přizpůsobit pro naše účely. A hlavně jsme nemuseli čekat dlouho, ale vše bylo hotové do pár dní (záleželo samozřejmě na složitosti).

Tady bych viděl výhodu u Sunshopu, že si můžete nechat upravit cokoliv a z 99% neuslyšíte, že to nejde.

Tady bych chtěl zmínit jednu věc. Když si namyslíte funkci, tak dostanete ještě feedback, kde vám sdělí, že vaše verze je složitá a že by to šlo udělat jinak, jednodušeji. Takže vám tím ušetří i dost peněz.

Když bych to měl shrnout, tak jsme velice rádi, že jsme před třemi lety narazili právě na Sunshop a určitě bychom neměnili nebo nepřecházeli na jiný systém ani zadarmo.

Maximální spokojenost.

E-shop: https://www.veraal-shop.cz

Rostiss Krupica
Rostiss Krupica 16.12.2011
5 / 5

S firmou i e-shopem jsem maximálně spokojený. Shop obsahuje všechny pro mě potřebné funkce.

Komunikace s pracovníky je bezproblémová, vždy jsme sa dohodli na všem, co jsem potřeboval. E-shop často aktualizují a přidávají nové funkce. Za takovéto služby je to za super cenu.

Lukáš Novotný
Lukáš Novotný 16.12.2011
5 / 5

S e-shopem jsem velice spokojen. Obsahuje spoustu opravdu užitečných funkcí. Technická podpora vždy na všechny dotazy rychle reagovala. Cena sice není nejnižší, ale určitě se to vyplatí.

Marek
Marek 06.11.2011
4 / 5

Koukam na demu a musim rict se je zdarile. Jeste se rozhoduju zda vzit tento levnejsi + jeste upravy nebo FastCentrik OPEN skoda ze ty upravy jsou predrazene. Navic mesicne chteji 1200kc a jednou rocne jeste 10tis.Jeste se musim rozhodnout

Petr Rečičár
Petr Rečičár 10.12.2010
5 / 5

Shop má vše co potřebuji, včetně partnerského programu. 3x jsem jednal s technockou podporou kvůli a 3x jsem dostal odpověď rychle a kvalitně zpracovanou. Co se týče mne (je to můj třetí shop) nemám žádné připomínky.

Andrej Habarta
Andrej Habarta 01.07.2010
2 / 5

Není vše jen o eshopu - sunshop jsem si původně po důlkadném odzkoušení vybral, ale nakonec jsem zvolil Fastcentrik. Proč? protože jsem se tam dovolal na rozdíl od fy Sunlight kam se da dovolat jen občas (v lepším případě) Jediný telefon (mobilní) na firmu dopoledne vyzvanel a nikdo jej nebral, odpoledne uz toho asi měli dost tak jej pro jistotu vypnuli ! Na druhý den mi prisla SMS ze jsou na dovolene (asi vsichni dva) a ze mam poslat e-mail. Když se tak zamyslim, že bych měl nějaký vážný problém a utíkali mi peníze, jímá mne hrůza při představě že by byli zase na dovolené! Nicméně podotýkám je to moje zkušenost a aplikace vypadá opravdu dobře. Ovšem partner v podnikání musí nabídnout víc než jen nějaké virtuálno.

Ing. Klára Frolichová 23.08.2010

Ve firmě Sunlight software s.r.o. pracuji na pozici projektový a obchodní manažer. V době mé dovolené skutečně nebyly přijímány nové objednávky, nicméně novým zákazníkům bylo jako satisfakce nabídnuto prodloužení demoverze o dalších 14 dnů zdarma a vyřízení objednávky po mém návratu, což ostatní noví zákazníci uvítali a neměli s tím problém. Firma má více než 5 zaměstnanců. Během mé dovolené i jindy jsou plně k dispozici 3 programátoři na technické podpoře na emailu i telefonu.

Jakub Pokorny
Jakub Pokorny 31.05.2010
4 / 5

Nechali jsem si od firmy nastavit demo verzi a považujeme to za jeden z velmi dobrých programů. Zejména s enám líbí bezchybný import z Excelu, takže naše ceníky jsme velmi snadno a rychle převedli do položek zboží.

Jana Osičková
Jana Osičková 01.04.2010
5 / 5

Systém Sun-shop mě zaujal hlavně kvůli příjemnému a jednoduchému ovládání, a také velkým množstvím užitečných funkcí. Počet zboží není nijak omezen ani u nejnižší varianty. Spolupráce s týmem Sun-shopu byla rychlá a bezproblémová.