Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (484 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

David Kramer
David Kramer 30.08.2017
5 / 5

Perfektní systém pro e-shop, nejlepší je že se stále vylepšuje. Administrace přehledná a jednoduchá, používáme již 2 roky. Těším se na další novinky z knihy přání.

E-shop: www.slevotoc.cz/

Tomáš Březina
Tomáš Březina 29.08.2017
5 / 5

Eshop doporučuji. Výborný komunikace, 30-ti denní zkušební verze, u které je možné si vše připravit a následně internetový obchod "rozjet". Velmi dobře se s administrací pracuje, jelikož je velmi přehledná a jednoduchá. Doporučuji všem, kteří chtějí internetový obchod s dobrým základem SEO a rychle rozjet podnikání.

E-shop: www.SEXinSHOP.cz

Vašek
Vašek 28.08.2017
5 / 5

Přehledná, jednoduchá administrace. Propojení se srovnávači, soc. sítěmi i s účetním systémem. Bezproblémový a pro běžného uživatele jednoduchý náběh na EET. Jednoduché exporty pro dopravce. Neustálé rozšiřování o nové funkce i grafiku. Skvělá podpora na helpdesku.

Prodejem (pronájmem) programu starost Shoptetu o provozovatele e-shopu rozhodně nekončí, právě naopak.

E-shop: www.hrackovna.cz

Marek Kratochvíl
Marek Kratochvíl 28.08.2017
5 / 5

Vysvětlení polopatě s ohledem na to, že zákazník je lajk. Jednoduše, stručně a efektivně. Ušetřilo mi to tolik času, že můžu další investovat do kladný recenze. Děkuji!

E-shop: www.kdemamnadrz.cz

Petr H.
Petr H. 26.08.2017
5 / 5

Spolehlivý moderní propracovaný systém s jednoduchou obsluhou administrace, která je velmi přehledná. Neustálý vývoj a dalo by se říci nonstop podpora profesionálních programátorů dávají Shoptet do jiné dimenze před ostatní systémy.

E-shop: https://www.fajnshop.com/

Jarka D.
Jarka D. 25.08.2017
5 / 5

Shoptet využívám již několik let a můžu vřele doporučit. Vždy spolehlivý systém, přehledná a jednoduchá administrace a neustálý vývoj systému . Jsem spokojena

E-shop: https://www.deejadafashion.cz/

KrederaMedia
KrederaMedia 22.08.2017
5 / 5

Eshop funguje k plné spokojenosti, jednoduchá obsluha, s EET spolupracuje a nemusí mít člověk ani vlastí pokladnu. Zatím ještě testujeme

E-shopy: www.newsperky.cz, www.funy.cz

Hobbytechnik
Hobbytechnik 19.08.2017
5 / 5

Jednoducha obsluha spousta funkci. Propojeni na aukro.cz, zbozi.cz, heureka.cz a dalsi. Intuitivni prace s doklady. Integrovane EET vcetne kasy pro prodej pres pult. Opravdu vynikající, můžeme jen doporucit.

E-shop: www.hobbytechnik.cz

Martin Sichyngr
Martin Sichyngr 18.08.2017
5 / 5

zatím testujeme, děláme grafiku a připravujeme přechod na vaše řešení, až na pár drobností, který nám chybí nebo nefunguji jak očekáváme jsem spokojený.

Kateřina Šujanová
Kateřina Šujanová 16.08.2017
5 / 5

Zatím jsme velice spokojení, platforma nabízí všechny funkce, které potřebujeme. Vše je přehledné, jasné, velmi přívětivé uživatelské prostředí. Myslím, že i úplný laik by neměl mít větší problém se v prostředí orientovat a založit si plně funkční eshop. Cena je navíc také příznivá! Děkujeme.

E-shop: https://165668.myshoptet.com/

Thomas
Thomas 16.08.2017
4 / 5

Co funguje dobře je opravdu helpdesk a programátoři, kteří tvoří tento systém, jinak při přenosu eshopu z našeho starého systému na shoptet místo slibovaného max několik dni trvalo cca měsíc s tím, že jsme si to museli nakonec udělat všechno sami ručně, takže za měsíc ze strany shoptetu se neudělalo prakticky vůbec nic. Další věc je pán z prodeje, který sliboval to co nedokázal dodržet a bylo vidět, že se mu jedná pouze o to prodat aby měl provize, byla s ním delší konverzace ( nebudu to tady ani popisovat ) ale po domluvě s ním bych mu nevěřil ani nos mezi očima.

Takže kompletní shrnutí, hodnocení jak ve škole :

Help desk: 1* ( byla by lepší známka dal bych ji )

Prodejce: 4+ ( a to jen kvůli tomu že jsme se aspon na něčem dohodli )

Přenos eshopu na shoptet: 5- ( totální hrůza, věnovala se tomu nějaka začátečnice, která to absolutně neuměla a to jsme měli přenos eshopu s cca 2500 produkty, nadřízený potom ani nějak nereagoval na maily ). Takže pokud chcete přejít na shoptet a chcete řešit exportem, tak bych to radějí řešil ručně nebo to dopadne podobně.

Momentálně ty horší časy s shoptetem jsou za námi a už díky bohu komunikuji pouze s helpdeskem, když potřebujeme poradit a to kluci a holky umějí velmi dobře.

E-shop: https://www.2din.cz

Jozef Krivošík
Jozef Krivošík 13.08.2017
5 / 5

Estetický obchod s jednoduchým a rychlým ovládaním. Přeji hodně dalších obchodních ůspěchů. Děkuji.

E-shop: www.luxurysouvenirs.cz