Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (455 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Agartha Company s.r.o.
Agartha Company s.r.o. 17.07.2017
5 / 5

Máme u Vás již druhý eshop a spokojenost z naší strany je maximální. Děkujeme, že můžeme být Vaši součástí.

E-shopy: obchod.daycomp.cz, agarta-shop.cz

Petra Kociánová
Petra Kociánová 17.07.2017
5 / 5

Shoptet sice ještě má své mouchy, ale postupně je zpracovává a toho si vysoce cením. Velmi se snaží vycházet vstříc aktuálním požadavkům e-shopařů. Skvělá je možnost získat radu ve skupině na Facebooku, kde pravidelně reaguje přímo "velitel" firmy a aktivně komunikuje s uživateli.

E-shop: https://www.gavri.cz/

Zuzana Dilska
Zuzana Dilska 17.07.2017
5 / 5

Jsem moc spokojena.Vše bylo jasný a přehledný. Mužů jen doporučit!!!a jsem ráda, že jsem si vybrala právě Shoptet.

Markéta Třísková
Markéta Třísková 16.07.2017
5 / 5

Shopsystémové řešení, u kterého nemusíme řešit desítky důležitých drobností a propojení, protože je Shoptet umí vyřešit sám automaticky. Nepřeplácaný vzhled, použitelné šablony a dnes už klíčová schopnost responsibilního zobrazení na mobilních telefonech.

E-shop: https://www.penezenkarna.cz

Tomáš
Tomáš 14.07.2017
5 / 5

Tuto platformu eshopového řešení nám vybral náš webmaster, a i když jsem jakožto začátečník spoustu věcem nerozuměl, tak jsem byl spokojený s komplexností a moderností celkového pojetí, líbí se mi velmi vstřícná zákaznická podpora i veškeré možnosti propojení s dalšími službami (hlavně Googlem a srovnávači). Zároveň hodně oceňuji "neziskové" publikování informací, doporučení a návodů ohledně eshopové tématiky.

Rozhodně doporučuji.

E-shop: https://shop.noxidar.cz

Jan Šmidt
Jan Šmidt 14.07.2017
5 / 5

V první chvíli jsem si nebyl jistý, jestli chci přejít z vlastního řešení na "krabicovou" verzi. Nicméně jsem strávil celý měsíc s aktivním testováním a mohu říci, že Shoptet splňuje 95% všech mých potřeb. Ano, jsou tu věci, které nejdou upravovat na míru, ale ruku na srdce - opravdu tyto úpravy ovlivňují dramaticky prodeje.

Zároveň velice pozitivně hodnotím celý support team shoptetu.

E-shop: www.huskyoutlet.cz

Radka Sekyrová
Radka Sekyrová 13.07.2017
5 / 5

S eshpoem na Shoptetu se výborně pracuje. Má velké množství funkcí a předpřipravených propojení. Všechno je hotové na pár kliknutí. Jsme s ním více než spokojeni a doporučujeme.

E-shop: www.radost-tela.cz

Filip Minár
Filip Minár 12.07.2017
5 / 5

Dlho som hľadal systém, v ktorom by môj špecifický projekt dokázal fungovať. Najskôr som chcel vybudovať vlastný e-shop cez prestu, potom opencart - lenže časovo to nebolo reálne. Potom mi známy poradil shoptet. Skúsil som, ale aj tak som prešiel na iný systém. Cca 2 mesiace na to, som sa vrátil k Shoptetu a som rád, že som tak urobil. Za 6 mesiacov pridali mnoho funkcií, technická podpora pracuje na vysokej úrovni. Samozrejme, je tu mnoho praktických maličkostí, ktoré chýbajú, ale zároveň majú mnoho praktických maličkostí, ktoré zľahčujú prácu. Určite odporúčam.

E-shop: www.preutulky.sk

Alan Truhlář
Alan Truhlář 11.07.2017
5 / 5

Přehledná a intuitivní administrace. A hlavně rychlá! Změny se načítají a ukládají opravdu svižně.. Ohromné množství funkcí a připravených propojení. Navíc udělaných tak, že výrazně šetří čas při práci. Podpora SEO výborná.

Vzhled eshopu je dostatečně variabilní a dá se bohatě upravovat. Prezentace zboží pro zákazníky je lákavá.

Komunikace a technická podpora šlape jako hodinky.

Vynikající poměr cena/výkon.

E-shop: www.energy-tabor.cz/

Petr
Petr 05.07.2017
5 / 5

Asi aktualne nejlepsi krabicove reseni na trhu. Neustaly vyvoj a implementace novych funkci ho jasne radi na spicku.

Pavel
Pavel 04.07.2017
5 / 5

Velké množství funkcí, které jsou důležité pro prodej a které neustále přibývají, fakturační modul, dobrá podpora helpdesku, rychlé řešení případného problému a hezky vypadající šablony to vše a mnohem více dělají ze Shoptetu řešení, které mohu všem doporučit.

E-shop: https://www.pedroshop.cz

John's Shop
John's Shop 03.07.2017
5 / 5

Jednoznačná jednička na trhu!

Vynikající uživatelské rozhraní, technická i jiná podpora.

Každý druhý den něco vylepší nebo přijdou s něčím novým - neustálá inovace.

Vše velmi snadné, jednoduché, přehledné a vždy funkční.

Připraveni na EET, připraveni na všechno.

Rozhodně doporučuji.

E-shop: https://www.johns-shop.cz/