Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (484 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Pelc jiří
Pelc jiří 15.02.2016
5 / 5

rychlé reakce na dotazy

E-shop: www.drevenebrylejp.cz

Anna Černá
Anna Černá 13.02.2016
5 / 5

Vše funguje tak, jak má. Případné problémy ihned vyřeší. Nejlepší volba pro ty, kteří nemají skoro vůbec žádnou zkušenost s provozem webových stránek.

E-shop: www.off-outletfashion.cz

Antonín Bedřich
Antonín Bedřich 09.02.2016
5 / 5

Vše funguje, vždy poradí obratem.

E-shop: www.topdrink.eu

Tomáš
Tomáš 06.02.2016
4 / 5

Moje zkušenosti jsou s Shoptetem vesměs pozitivní, předchozí e-shop jsem provozoval na opensource platformě PrestaShop. Tento systém je z mého pohledu již nevyhovující, zvlášť pokud se chcete zaměřit na samotný rozvoj e-shopu z hlediska marketingu, a ne stále řešit technické záležitosti (kompatibilita modulů, problémy po aktualizaci). Hlavními důvody, proč jsem nakonec v roce 2014 zvolil e-shopový systém od Shoptetu, byla především kvalita šablon a také nabídka funkcí za odpovídající cenu. Jako pozitivní zkušenost bych dále označil vysokou úroveň technické podpory. Nemožnost individuálních úprav je zde alespoň částečně vynahrazena postupným přidáváním nových funkcí a aktualizacemi těch stávajících.

E-shop: https://www.gametrix.cz/

Ing. Tomáš Netopil
Ing. Tomáš Netopil 05.02.2016
5 / 5

Dlouho jsme vybírali ideální řešení pro náš specifický projekt. Řešení shoptetu je naprosto vyhovující. Funkčnost veškerých modelů a jejich šíře je ohromující. Oceňujeme zejména spolupráci s většinou zavedených obch. značek jako je aukro, heureka, smartsupp, balíkobot, uloženka, pohoda atd....Toto nám práci velice usnadňuje. V neposlední řadě je skvělý design nejen stránek eshopu, ale i pohodlné uživatelské prostředí redakčního systému. Doporučujeme kde se dá a budeme v tom pokračovat. Děkujeme...

T.Netopil, Business manager Perfect4you s.r.o. www.pocitarna.cz

E-shop: www.pocitarna.cz

Zuzana Kocurková
Zuzana Kocurková 02.02.2016
5 / 5

Shoptet zatím využívám krátce. Okouzlila mě kombinace nepříliš vysoké měsíční investice, snadnosti řešení i pro laika, ale zejména excelentní technické podpory.

eShop ještě ladím a kdykoliv nějaký můj požadavek nelze zapracovat standardně, technická podpora mi často v reálném čase dokáže vymyslet řešení.

Technické problémy jsou u eShopu velmi citlivé téma a mít v zádech tak svědomitý technický tým je velmi uklidňující.

E-shop: mydlasatinsilk.cz

Tomáš Machata
Tomáš Machata 01.02.2016
5 / 5

Se Shoptetem spolupracuji už třetím rokem a oceňuji přehledné řešení administrace a hlavně perfektní technickou podporu, v současné době rozjíždíme druhý eshop a samozřejmě že ze Shoptetem :-)

E-shopy: www.probrany.cz, www.lampone.cz

Jan Winkler
Jan Winkler 29.01.2016
4 / 5

Eshopové řešení Shoptet používáme teprve necelý rok, ale oproti našemu předchozímu eshopovému řešení je to jiná liga. Chybičky se samozřejmě vždy najdou, ale důležitý je přístup podpory a rychlé řešení případných problémů, což Shoptet splňuje. Navíc nabízí spoustu doplňkových modulů, díky kterým můžete rozšířit funkčnost Vašeho eshopu. Snaží se jít s dobou a poskytuje pravidelné aktualizace, díky kterým usnadňuje propojení s dalšími marketingovými kanály a jejich využívání. Za sebe mohu toto řešení určitě doporučit.

E-shop: https://www.ledsviti.cz/

David
David 29.01.2016
5 / 5

Dřívější server "umřel", nikdo se o něj nestaral a tak jsme se museli přesunout jinam. Otestoval jsem si asi 5-6 e-shopů. Z čehož vyšel nejlíp shoptet. Má sice řadu nedodělků, apod., ale mezi e-shopy s pronájmem asi nejlepší. Technická podpora je dobrá, poradí. Jediné co mi opravdu hodně vadí, je písmo pro názvy produktů, které je roztažené a úzké a hodně špatně se čte, takže je potřeba zákazníka nějak jinak upozornit, co že si to má vlastně koupit. Co je naopak hodně dobře řešené je košík, kde ovšem zatím chybí něco ve smyslu "chci zboží zaslat do práce".

Na závěr mohu říci, že jsem si vybral dobře. Za mě spokojenost :)

E-shop: www.baktoma.cz

Pavel Ronovský
Pavel Ronovský 27.01.2016
5 / 5

Již skoro 6 let běží náš hlavní eshop na platformě www.Shoptet.cz a postupně jsme na něm spustili i další projekty. Jako hlavní výhodu vidíme v nulové počáteční investici na zakoupení licence ale v průběžné měsíční platbě, kterou bychom stejně museli investovat do udržování vlastního nebo koupeného řešení. Navíc Shoptet stále sleduje hlavní trendy v online světě jak u nás tak v zahraničí a díky tomu stále doplňuje nové funkcionality jako např. online pokladnu, kterou využíváme na našich prodejnách. Propojili jsme tím tedy jednoduše online i offline prodej. Teď už jen potřebujeme další jazykové verze pro zahraniční expanzi :-)

E-shopy: www.Fanda-NHL.cz, www.Fanda-NHL.sk, www.fanshop-hokej.cz, www.fanshop-hokej.sk

Hana Bížová
Hana Bížová 25.01.2016
5 / 5

Eshop od Shoptetu si nemůžu vynachválit už 3 roky. Nejdřív mě nadchl jednoduchou administrací a množstvím "vychytávek", které e-shopáři ušetří čas a posunou eshop dál. Po přechodu na Shoptet jsme nejdříve ušetřili 2-3 hodiny denně při zpracování objednávek. Pak se ale rychle projevilo perfektně vytvořené SEO (...jsou to prostě profíci a ví co a jak udělat, aby se eshop začal zobrazovat na předních pozicích vyhledávačů). Díky tomu se počet objednávek ztrojnásobil a my přitom všechno krásně stíhali. Kdybych se rozhodovala znovu, vybrala bych si Shoptet dřív :-)

E-shop: jedlyFOTOpapir.cz

Martin Bosák
Martin Bosák 25.01.2016
5 / 5

Velice jednoduché řešení pro nezkušené lidi, jako jsem já, kteří nikdy v životě e-shop neprovozovali a počítačově zdatní také nejsou. Sice jsou levnější řešení, ale také složitější, která vás budou stát mnohem více času. A čas jsou také peníze :)

Se shoptetem se můžete prakticky starat pouze o přidávání fotek a informací. Podpora byla doteď také velice dobrá.

Zatím nemám důvod si stěžovat.

E-shop: www.darky-sobos.cz/