Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (455 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

gin
gin 20.06.2013
3 / 5

Poslední měsíc jsou problémy s fakturací (platbu Shoptetu máme měsíc uhrazenou, ale k faktuře za ni se prostě nedostaneme...). A bohužel nijak zvlášť nejde spárovat s Heurekou, s jejími kategoriemi - to je mínus. Jinak funguje celkem bez problémů.

Miroslav Uďan 16.10.2013

Dobrý den,

rád bych Vám oznámil, že párování s kategoriemi na Heuréce již nabízíme :)

Za problém se stahováním faktury se omlouvám, pamatuji si, že jsme tehdy opravdu par dní tento problém evidovali a upřímně mě mrzí, že se Vás tato nepříjemnost dotkla a zkomplikovala Vám práci.

Miroslav Uďan

CEO, www.shoptet.cz

Karolína
Karolína 28.02.2013
1 / 5

Dělat si z lidí legraci a psát si recenze a ještě takhle "profesionálně" ? Ostuda ... dávám mínus.

Nevěřící Tomáš
Nevěřící Tomáš 16.02.2013
1 / 5

Tak to se Vám Shoptetákům fakt nepovedlo ... chcete říci, že celý rok jediná reference a najednou 13.2.2013 se najdou "náhodou" 4 lidé, kteří Vám dají pozitivní hodnocení? :-) To si z lidí děláte legraci? Já Vás díky tomu hodnotím mínuskem. Tím nehodnotím Váš eshop, ale chování, které jste tady předvedli.

Miroslav Uďan 16.10.2013

Můžu říct jen už výše napsané, že nikdo z naší firmy tyto recenze nepsal. Kdo to byl a kdo to udělal takto viditelně "okatě" můžu jen hádat...

Miroslav Uďan

www.shoptet.cz

Josef Douša 18.02.2016

Nevěřící Tomáši, já bych spíše věřil tomu, že to bude tím, že Shoptet spustil automatickou reakci na uzavřené problémy / dotazy v helpdesku s odkazem na tyto recenze. cca od termínu, kdy začaly zde recenze mi chodí tyto zmíněné odkazy po uzavření dotazu na Helpdesku. Předtím nechodily.

Děkuji, Pepa Douša

Makalu.cz

Stanislava
Stanislava 13.02.2013
5 / 5

naprostá spokojenost se všemi službami. Rychlá a ochotná podpora, služby jsou intuitivní i pro naprostého lajka.

Bony2
Bony2 13.02.2013
5 / 5

Velmi pekne zpracovane

Veronika
Veronika 13.02.2013
5 / 5

Jsme spokojeni. Kvalitni helplinka, stabilni a na ovladani jednoduchy system.

Jaro36
Jaro36 13.02.2013
5 / 5

Jsem spokojen po vsech strankach.

Karel
Karel 13.02.2013
5 / 5

Naprosta spokojenost. Je to dobrej shop. Funkcni jednoduchy dobra podpora

jirka
jirka 10.09.2012
1 / 5

mám shoptet cca půl roku a věčně mi tam něco nefunguje ,navíc reakce a ochota jejich podpory je příšerná !!!

už se pomalu koukám po něčem jiném

Josef Svoboda
Josef Svoboda 05.01.2011
5 / 5

Vybíral jsem asi ze 6 e-shopů a vyhrál to Shoptet. Za přijatelnou cenu, dobré vybavení funkcemi, oceňuji především přehlednost ovládání a administrace, kterou obslouží i laik. Skvělá, vstřícná a ochotná technická podpora. Jednoznačně nejlepší placený e-shop na trhu.

zipper
zipper 21.09.2009
4 / 5

Shoptet jsem vyzkoušel, ale moc mě teda neohromil. Vypadá to sice pěkně, můžu si udělat nějaké základní věci, ale pokud budu chtít něco víc tak mam asi smolu. Navíc je tam dost věci neskutečně blbě řešených. Toť můj nazor.