Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (455 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan
Jan 03.08.2017
4 / 5

Jsou schopni se vsim poradit a pomoct s prizpusobenim presne podle toho jak to potrebuji. Ze pry 100 znaku nebo co

Filip Koča
Filip Koča 31.07.2017
5 / 5

Výborný přehled a spoustu funkcí. Pouze bych dal nabídku přikoupení modulů, jelikož není na začátku podnikání kdy počítáte každou korunu příjemné skočit z 290/měsíc na 1000/měsíc.

E-shop: https://www.nacamranej.cz/

Gabriel Šimčo
Gabriel Šimčo 28.07.2017
5 / 5

Aktuálne číslo 1 na trhu. Najlepšie sú nové aktualizácie každý deň, vďaka čomu sa môže business posúvať ďalej.

TELU
TELU 27.07.2017
5 / 5

Řešení od Shoptetu využíváme zhruba od začátku roku 2017 a nemůžeme si ho vynachválit. Možnosti propojení s dalšími službami je pro nás velkou výhodou. Jako velmi přínosné hodnotíme pravidelné aktualizace, úpravy a zdokonalování celého systému. Pro nás ideální poskytovatel řešení pro e-shop :) Shoptet rozhodně doporučujeme!

E-shop: www.telu.cz

Ondřej
Ondřej 27.07.2017
5 / 5

Dlouho jsem hledal optimální řešení eshopu a vyzkoušel jsem spoustu platform a variant ane nikdy jsem nebyl zcela spokojený. Shoptet mělo být nouzové řešení než připravím svůj projekt ale byl jsem tak překvapený jak z funkčnosti a variability shoptetu, že jsem se rozhodl pro dlouhodobou spolupráci.

E-shop: www.fit-house.cz

Jirka Veselý
Jirka Veselý 24.07.2017
5 / 5

Vždy profi a současně přívětivě vskutku "lidský" přístup jak při obchodních jednání, tak i během průběžné technické podpory, kterou, když je třeba, celkem hojně využíváme.

Největší radost však máme vždy, když se implementuje konkrétní požadavek na přání, o kterém jsme také snili :-)

Takže díky celému týmu Shop-tetky :)

E-shop: www.roduslava.cz

Blanka Bednářová
Blanka Bednářová 23.07.2017
5 / 5

Krásně přehledný, lehce nastavitelný. Zkouším poprvé a zatím jsem velice spokojena co se provozu a přehlednosti stránek týče. Podpora na vysoké úrovni.

E-shop: www.hracko-manie.cz

Petra
Petra 20.07.2017
5 / 5

Tohoto poskytovatele jsem si vybrala již před lety a dodnes toho nelituji, firma ví co chce, jde si za tím, neustále se věnuje vývoji a provozu, reakce operátorů na dotazy pružná, stručná a jasná, tedy za mě zřejmě nejlepší poskytovatel eshopů.

E-shop: www.petromila.cz

5-ko
5-ko 20.07.2017
4 / 5

- chýba QR kód pre Slovenské účty

- chýbajú pokročilé funkcie pre kuriéra DPD pre Slovensko

- chýba "strážny pes"

+ rýchla podpora, nadväzujúca komunikácia

jirka
jirka 19.07.2017
5 / 5

Podpora shoptetu je perfekní nejpozdeji odpoví do 24 hodin, ale vetsinou mnohem driv. V podstate pri prevodu e-shopu jsem spolehal pouze na podporu a jejich pomoc. Vse me pomohli vyresit vzdy k me spokojenosti. Jsou proste božíííííííííííí ;-)

Díky Jirka

E-shop: www.collars.cz

Marek Konderla
Marek Konderla 18.07.2017
4 / 5

Super podpora, rychlá komunikace, škoda těch zpoplatněných standardních funkcí ale zase hromada zjednodušení při komunikaci například s googlem :)

E-shop: www.prosportovnibryle.cz

Josef Zeman
Josef Zeman 17.07.2017
5 / 5

Zkušenosti a hodnocení eshopu od Shoptetu. Eshop si můžete postavit od nuly, zdarma a bez jakýchkoliv zkušeností pokud umíte číst a máte co nabídnout. To co dělá Shoptet jedinečným je profesionální intuitivní administrace, jednoduché propojení na všechny možné srovnávače zboží, které vám přivedou nové zákazníky(Heureka, Zboží.cz, Google ..a další). Nejen pro úplné začátečníky Shotet vytvořil příručku jak začít a pro nechápavé a ztracené mají Heldesk s nápovědou. Až vám tarif Free přestane stačit můžete si vybrat tarif na míru s dalšími funkcemi pro vaše podnikání(více zboží, fakturace, EET pokladna, sklady, ...), tarify můžete měnit nebo si dokupovat jednotlivé funkce. Shoptet je jedním z hlavních poskytovatelů eshopového řešení a spravuje tisíce eshopů, nic nepadá, nekouše ani nezaostává, prostě to umí. Chcete začít, jděte na www.shoptet.cz , pošlete jim email, dostanete přístup a můžete si začít hrát.

E-shop: www.spravaoken.cz