Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (484 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Gabriela
Gabriela 03.10.2017
5 / 5

Jednoduché ovládání e-shopu. Pokud něco nejde nastavit, je zde ochotný tým techniků, kteří radi a celkem rychle odpoví a poradi. Eshop je spojen se spoustou dalších služeb , které pozvedavaji Můj eshop na vyšší úroveň . Jsem spokojena :-)

E-shop: www.tochces-fashion.cz

Alena Mátlová
Alena Mátlová 29.09.2017
5 / 5

Eshop od Shoptetu mám zatím krátce. Nastavuji jej a doplňuji zboží. Nejsem žádný velký "ajťák", ale i přes to je ovládání pro mne jednoduché a přehledné. Pokud jsem narazila na "neřešitelný" problém, tak zatím vždy stačilo se kouknout do nápovědy. Zatím vše funguje tak jak má!

E-shop: www.barevnyobchod.eu

Pavel
Pavel 23.09.2017
5 / 5

Určitě vřele doporučuji, zatím žádné požité.

Přidávání a správa produktů je velmi jednoduchá úprava vzhledu e-shopu také

Tadeáš
Tadeáš 22.09.2017
5 / 5

Skvělý a funkční systém, rychlé a ochotné reakce podpory. Velmi rozumné řešení nejen pro začínající e-shopy! Vřele doporučují všem, kteří uvažují o vlastním e-shopu. Systém je intuitivní a přehledný s širokou škálou možností.

E-shop: www.skitt.cz

Honza
Honza 21.09.2017
5 / 5

Vyzkoušeli jsme několik poskytovatelů krabicových řešení eshopů. Po srovnání jsme se bez váhání rozhodli pro Shoptet. Z několika zásadních důvodů - to NEJ je úžasný lidský potenciál a přístup. Jednoznačně nejlepší přístup všech ze Shoptetu - časově , přístupem i odborně poradit a pomoct. To je to, co nakonec plně rozhodlo nejvíc. Nic méně i neustály vývoj a posun vpřed, skvělé SW řešení pro naše potřeby, vynikající komunita užívatelů vzájemně si nápomocná i skvělé reference. Co bychom trochu změnili pro budoucí začínající eshopy, kdybychom mohli : 1.) Dát minimálně 2 měsíční testovací lhůtu na otestování eshopu. Dle nás je 1 měsíc neskutečně málo. 2.) Neodkazovat u většiny často drobných potřeb změn na externí kodéry. Ale to pouze náš názor. Rozhodně společnost Shoptet, lidí i SW doporučujeme všem bez váhání :-)

E-shop: www.eseminka.cz

Luboš Klicpouch
Luboš Klicpouch 18.09.2017
5 / 5

Zkušenosti jen dobré. Mám u Shoptetu již dva obchody. Na druhém ještě pracuji, ale již funguje. Vše bez problémů.

E-shopy: www.wootylek.cz, www.spinneri.cz

David Hauk
David Hauk 13.09.2017
5 / 5

Zatím naprosto skvělý! E-shop na vlastní doméně. Možnosti úpravy vzhledu dostačující, možnosti ohledně zboží a prodeje až neuvěřitelné. Díky perfektnímu rozhraní a nápovědě si každý vytvoří, co potřebuje.

E-shop: www.davidhauk.cz

Petr Marek
Petr Marek 12.09.2017
1 / 5

Hruza a děs, potřeboval jsem spoustu věcí, komunikace ze strany firmy naprosto neadekvátní ve srovnání s cenou jiných společností. Už fakt nikdy. Nastavení na google nakup šit. Nastavení pro uvodní okna šit. a mohl bych pokračovat. Na první pohled pěkném, ale pro budoucí profesionální web aplikace naprosto nepoužitelná.

E-shop: www.vysnenedoplnky.cz

Jan Jílek
Jan Jílek 05.09.2017
5 / 5

S e-shopy nemám velkou zkušenost - začínáme, ale můžu říct, že řešení od Shoptetu je přehledné a intuitivní. Telefonická podopra v pohodě, ochotná pomoci. Vždycky najdete nějaké drobnosti, které by se vám líbily malinko jinak, ale celkově se mi zdá Shoptet opravdu dobrý a určitě bych jej doporučil do začátku každému.

E-shop: https://eshop.sachy.cz/

Milan Šipl
Milan Šipl 01.09.2017
5 / 5

výborná přehlednost a orientace v adminu všechno velmi intuitivní

skvělé popisky co a jak funguje a k čemu je to dobré---> chválím Helpdesk-prakticky veškeré dotazy, které jsem měl před spustěním ostré verze jsem tam našel.

E-shop: www.kralovstvihodinek.cz

Květoslav Klásek
Květoslav Klásek 01.09.2017
5 / 5

Výborný systém pro eshop, který provozuji 3.rokem. Na začátku jednoduše vyberete modul, funkce, vzhled, vložíte pár fotek, naskladníte zboží. Uděláte pár kliků a tadááá. Už to jede.

Co nejvíce oceňuji, je jednodůchá obsluha, příjemné uživatelské prostředí. Propojení s Pohodou, platebními bránami, sociálními sítěmi, dopravou. V případě legislativních a jiných změn, poskytovatel vše připraví v předstihu a nemusíte nic řešit. Helpdesk za 1*.

E-shop: www.jezdimnaelektriku.cz

Petr Marek
Petr Marek 30.08.2017
1 / 5

Špatná komunikace, když jsem něco chtěl naprosto nemožný. Nejenem, že jsem platil 1800 Kč měsíčně a přístup ze strany firmy katastrofální. Fakt jsem to nežral. Přešel jsem k web realu platím ročně cca 3500 služby eshopového řešení stejné a ještě komunikují a je to v pohodě. Shoptet už nikdy v životě.

E-shop: www.vysnenedoplnky.cz