Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (455 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Luboš Klicpouch
Luboš Klicpouch 18.09.2017
5 / 5

Zkušenosti jen dobré. Mám u Shoptetu již dva obchody. Na druhém ještě pracuji, ale již funguje. Vše bez problémů.

E-shopy: www.wootylek.cz, www.spinneri.cz

David Hauk
David Hauk 13.09.2017
5 / 5

Zatím naprosto skvělý! E-shop na vlastní doméně. Možnosti úpravy vzhledu dostačující, možnosti ohledně zboží a prodeje až neuvěřitelné. Díky perfektnímu rozhraní a nápovědě si každý vytvoří, co potřebuje.

E-shop: www.davidhauk.cz

Petr Marek
Petr Marek 12.09.2017
1 / 5

Hruza a děs, potřeboval jsem spoustu věcí, komunikace ze strany firmy naprosto neadekvátní ve srovnání s cenou jiných společností. Už fakt nikdy. Nastavení na google nakup šit. Nastavení pro uvodní okna šit. a mohl bych pokračovat. Na první pohled pěkném, ale pro budoucí profesionální web aplikace naprosto nepoužitelná.

E-shop: www.vysnenedoplnky.cz

Jan Jílek
Jan Jílek 05.09.2017
5 / 5

S e-shopy nemám velkou zkušenost - začínáme, ale můžu říct, že řešení od Shoptetu je přehledné a intuitivní. Telefonická podopra v pohodě, ochotná pomoci. Vždycky najdete nějaké drobnosti, které by se vám líbily malinko jinak, ale celkově se mi zdá Shoptet opravdu dobrý a určitě bych jej doporučil do začátku každému.

E-shop: https://eshop.sachy.cz/

Milan Šipl
Milan Šipl 01.09.2017
5 / 5

výborná přehlednost a orientace v adminu všechno velmi intuitivní

skvělé popisky co a jak funguje a k čemu je to dobré---> chválím Helpdesk-prakticky veškeré dotazy, které jsem měl před spustěním ostré verze jsem tam našel.

E-shop: www.kralovstvihodinek.cz

Květoslav Klásek
Květoslav Klásek 01.09.2017
5 / 5

Výborný systém pro eshop, který provozuji 3.rokem. Na začátku jednoduše vyberete modul, funkce, vzhled, vložíte pár fotek, naskladníte zboží. Uděláte pár kliků a tadááá. Už to jede.

Co nejvíce oceňuji, je jednodůchá obsluha, příjemné uživatelské prostředí. Propojení s Pohodou, platebními bránami, sociálními sítěmi, dopravou. V případě legislativních a jiných změn, poskytovatel vše připraví v předstihu a nemusíte nic řešit. Helpdesk za 1*.

E-shop: www.jezdimnaelektriku.cz

Petr Marek
Petr Marek 30.08.2017
1 / 5

Špatná komunikace, když jsem něco chtěl naprosto nemožný. Nejenem, že jsem platil 1800 Kč měsíčně a přístup ze strany firmy katastrofální. Fakt jsem to nežral. Přešel jsem k web realu platím ročně cca 3500 služby eshopového řešení stejné a ještě komunikují a je to v pohodě. Shoptet už nikdy v životě.

E-shop: www.vysnenedoplnky.cz

David Kramer
David Kramer 30.08.2017
5 / 5

Perfektní systém pro e-shop, nejlepší je že se stále vylepšuje. Administrace přehledná a jednoduchá, používáme již 2 roky. Těším se na další novinky z knihy přání.

E-shop: www.slevotoc.cz/

Tomáš Březina
Tomáš Březina 29.08.2017
5 / 5

Eshop doporučuji. Výborný komunikace, 30-ti denní zkušební verze, u které je možné si vše připravit a následně internetový obchod "rozjet". Velmi dobře se s administrací pracuje, jelikož je velmi přehledná a jednoduchá. Doporučuji všem, kteří chtějí internetový obchod s dobrým základem SEO a rychle rozjet podnikání.

E-shop: www.SEXinSHOP.cz

Vašek
Vašek 28.08.2017
5 / 5

Přehledná, jednoduchá administrace. Propojení se srovnávači, soc. sítěmi i s účetním systémem. Bezproblémový a pro běžného uživatele jednoduchý náběh na EET. Jednoduché exporty pro dopravce. Neustálé rozšiřování o nové funkce i grafiku. Skvělá podpora na helpdesku.

Prodejem (pronájmem) programu starost Shoptetu o provozovatele e-shopu rozhodně nekončí, právě naopak.

E-shop: www.hrackovna.cz

Marek Kratochvíl
Marek Kratochvíl 28.08.2017
5 / 5

Vysvětlení polopatě s ohledem na to, že zákazník je lajk. Jednoduše, stručně a efektivně. Ušetřilo mi to tolik času, že můžu další investovat do kladný recenze. Děkuji!

E-shop: www.kdemamnadrz.cz

Petr H.
Petr H. 26.08.2017
5 / 5

Spolehlivý moderní propracovaný systém s jednoduchou obsluhou administrace, která je velmi přehledná. Neustálý vývoj a dalo by se říci nonstop podpora profesionálních programátorů dávají Shoptet do jiné dimenze před ostatní systémy.

E-shop: https://www.fajnshop.com/