Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.69 / 5 (307 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Hana
Hana 23.01.2017
5 / 5

Ze začátku jsem měla velký problém s orientací ale po dvou dnech to šlo již samo. Skvělá podpora na telefonu a jednoduché řešení - propojení e-shopu s Aukrem či Facebookem zvládne každý.

Mám pouze jednu věc, která mě mrzí - moduly. Je to fajn, si něco dokoupit Ale stačil by v shoptetu jeden člověk, co by dal naše potřeby dohromady a nemůže se Vám stát to, že chcete spustit kampaň se slevovými kupóny a ejhle, v balíčku, který jste si pořídili není (a mohla bych pokračovat), minimálně za sebe bych uvítala sjednotit některé moduly (hlavně, co se týká samotného zboží) popř. do základního nastavení jich implementovat více.

E-shop: www.dinoraj.cz

Zdenka
Zdenka 23.01.2017
5 / 5

Velice intuitivni ovladani a nastavovani. Uzasna podpora. skvele se s tim pracuje

E-shop: www.ukralicka.cz

Marek Joska
Marek Joska 22.01.2017
5 / 5

Dobrý den,

dlouho jsem hledal webhosting, který by vyhovoval našim požadavkům. Ty nebyly vysoké, ale děsivé, chtěli jsme hodně muziky za přijatelné peníze, našel jsem. SHOPTET. Nadupaný tarif s výbornou podporou, novinky, kniha přání, ze které každý den/týden a měsíc plní "naše" přání a požadavky. Žádné výpadky webu, super HD, kde mluvíte s lidmi a připadáte si pořád jako člověk.

Hledám něco, co by jsem mohl vytknout, ale nevím... Snad jednu věc, že mají na FB profilu více followers než my... :-D

Děkuji Shoptetu za práci, kterou dělají. Jen tak dál.

MJ

E-shop: https://www.fashionsoul.cz

Robert Bernášek
Robert Bernášek 19.01.2017
5 / 5

Přehledný, jednoduchý a profesionální systém.

E-shop: www.tvrzenefolie.cz

Patrik Drábek
Patrik Drábek 17.01.2017
5 / 5

Přehledný a velmi profesionální systém. Používám a můžu jedině doporučit!

E-shop: www.eraplix.cz

Václav Šebela
Václav Šebela 17.01.2017
4 / 5

sympatické, přehledné..

Milan Lustig
Milan Lustig 16.01.2017
5 / 5

Jednoduchá a velmi srozumitelná administrace, shop zatím testuji na 10 ti položkách a nemám sebemenší problém. Zatím spokojenost.

E-shop: https://136012.myshoptet.com/

Rudolf Filip
Rudolf Filip 13.01.2017
5 / 5

Rýchla komunikácia, ústretovosť a možnosť rýchlej spolupráce z technickou podporou.

E.shop je super aj pre neznalých problematiky s e-shopom

Najväčšia výhoda je, že si môžete sami a rýchlo zmeniť sortiment aj ceny alebo akcie.

E-shop: www.fidaru.sk

Tesař
Tesař 11.01.2017
5 / 5

profi

E-shop: www.fildashop.cz

Martin Magura
Martin Magura 07.01.2017
5 / 5

Jsme moc spokojení, nedokážeme si představit lepší řešení. E-shop za pár korun měsíčně nabízí systém, za který byste jinde vyplázli možná i statisíce. Hlavní plus je jednoduchá adminka, do které se rychle a snadno vkládá zboží. Další velké plus vidím ve spoustě funkcí, přičemž neustále přibývají nové. Super je i rychlá a velmi nápomocná Podpora. Jedním slovem SPOKOJENOST.

E-shop: www.mmstyle.cz

Stanislav Kopecký
Stanislav Kopecký 07.01.2017
5 / 5

Příjemná spolupráce

E-shop: https://135833.myshoptet.com/

Ondřej
Ondřej 06.01.2017
5 / 5

Profesionálové na svém místě. Řešení od Shoptetu nám šetří nejen čas, ale také mhono financí, které můžeme uplatnit na správněm místě.