Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.71 / 5 (377 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tom
Tom 20.04.2017
5 / 5

Vše, co je potřeba. Vše je přehledné a srozumitelné. Skvělá technická podpora i mimo pracovní dny. Maximální spokojenost.

E-shop: eshop.herbalerry.cz

Radek Cink
Radek Cink 20.04.2017
4 / 5

Jako začátečník jsem byl mile překvapen, jakým způsobem lze jednoduše a rychle přizpůsobit sestavení e-shop systému vlastním představám. Spousta doplňujících modulů za relativně příznivou cenu. Propracovanost a systém propojení umožní uživateli převést své představy o fungování e-shopu do reálné podoby. Uvítal bych větší výběr základních šablon, ale jinak jsem naprosto spokojený.

E-shop: www.inspiralashop.cz

Dominik Wagner
Dominik Wagner 18.04.2017
5 / 5

Vyzkoušel jsem open source eshopy jak přes WP, tak i Prestu. Narazil jsem však na řešení Shoptet, které si nemohu vynachválit, vše naprosto snadné a intuitivní, člověku to ušetří spoustu práce a administrace je naprosto skvěle přehledná!

Vzhled eshopu a jednoduchost nákupního procesu také, zvýšilo se mi výrazně konverzní %.

At používáte již zaběhlé řešení, nebo uvažujete o záčátku online podnikání doporučuji Shoptet všemi pěti! Krásně se o nás starají. Děkujeme!

E-shop: https://www.fit-naramky.cz/

Jiří Mrňávek
Jiří Mrňávek 18.04.2017
4 / 5

Přešel jsem od společnosti Proholding a tady si připadám jak Alice v říši divů.

+Velký rozsah funkcí a jejich permanentní rozvoj

+Skvělá zákaznická podpora

+ přjatelné náklady

Rozhodující negativa mě nenapadjí.

E-shop: www.sapito.cz

MUDr.Bohumír Novák
MUDr.Bohumír Novák 18.04.2017
5 / 5

Děkuji touto cestou všem v SHOPTETu. Jsem úplný začátečník v oblasti podnikání. Volba SHOPTETu byla správná. Od manažerů až po administrátory a počítačové odborníky jsem získal neocenitelné rady a pomoc. Pod jejich dohledem můžete rozjet nejen své vysněné podnikání, ale naučíte se mnohému v práci s výpočetní technikou a komunikaci. A prakticky zadarmo. A věřte vzdělávání se a lektoři jsou dnes hodně drahá záležitost.

E-shop: www.aktivni-zivot.online

Jakub Dobeš
Jakub Dobeš 16.04.2017
5 / 5

Jednoduché nastavení, spousta možností a dobrácena. Co víc dodat:) doporučuji!

Navíc podpora pracuje snad pořád, takže obdržet odpověď třeba v neděli večer není nic vyjímečného;)

Ing. Lukáš Blažek
Ing. Lukáš Blažek 14.04.2017
5 / 5

+ úžasná, rychlá podpora i o víkendu

+ skvělé šablony

+ propracovanost do detailů

+ bohaté nastavení importů/exportů

+ aktualizace skoro každý pracovní den

+ cena

- o něco slabší možnosti vlastních úprav

- zadávání popisných parametrů pro větší řešení nevhodné (nelze definovat zaškrtávací parametry a např. parametry pro celou kategorii)

Spravuji 3 různé eshopy a na 3 různých řešení:

Shoptet - BezdratovePecky.cz,

Upgates - RucniMlynek.cz,

Shop 5 - KuchynskePotreby.cz,

a jednoznačně jsem nejvíce spokojen se Shoptetem.

Shoptet bych doporučil, zejména pro malé a střední eshopy. Tak kvalitní základ zdarma Vám nikdo jiný neposkytne (10 produktů, 100 variant, HTTPs, EET, kupón do Adwords a plně dostačujícími základní funkce). Skvělá přehledná, odladěná administrace. Vše funguje jak má, na rozdíl od konkurenčních řešení. Dobře odstupňovaná možnost rozšiřování a přidávání funkčnosti.

E-shopy: https://www.bezdratovepecky.cz/, https://www.awei.cz/

Vladimír
Vladimír 12.04.2017
5 / 5

Jen ty nejlepší. Máme zde celkem 3 eshopy a vše maká. Nyní spouštíme čtvrtý, na Slovensku. Doufáme, že to s novinkami nebudou tak přehánět, už takhle je to napěchované až po okraj ;)

E-shop: www.topolinoshop.cz

Klára
Klára 12.04.2017
4 / 5

Jednoduché a intuitivní ovládání administrace, spousta srozumitelných návodů, jak postupovat při tvorbě e-shopu. Mohu vřele doporučit, testovala jsem i řadu konkurenčních a shoptet jasně vede.

E-shop: www.bonbonovekytice.cz

Honza
Honza 10.04.2017
5 / 5

Nejsem spokojen s rozsahem možností SW, který ve srovnání s konkurencí přímo umožňuje. Zkoušeli jsme i konkurenci. Kde je hodně skvělých nadstandardních vychytávek, nebo věcí a to i v standardních verzích. V Shoptetu některé věci nejsou a je potřeba si je nechat dodělat kodérem HTML. A některé věci, které jsou u konkurenčníchg SW se Shoptet prý ani nechystá zavádět.

Proč jsme u Shoptetu? Protože přístup lidí stojící nebo sedící za Shoptetem je úžasný. Jsou nesmírně vstřícný a snaží se dle možností a neskutečně rychle i pomáhat, jak to jen systém umožňuje. A opakovaně jsme poznali, že tohle je mnohem víc, než špičkový SW, kde jsou chladní a techničtí partneří na Hotlinu. U Shoptetu to tak není. Mají zájem a je to jasné každou odpovědí člověku pomoct i když ne vždy mají tu možnost technicky. Takže víme, že postupným přizpůsoběním se možnostem Shoptetu nastavíme eshop, který po technické stránce nebude mít sebemenší problém. A kdyby ano, tak s lidmi od Shoptetu ho určitě vyřešíme. U konkurencí jsme zažili bohužel i opak. Proto jsme u Shoptetu. Kterému přejeme rozvoj a trvalý vzrůstající úspěch a hodně spokojených klientů.

Eshop Semínka, který je zatím teprve v přípravě...

https://149377.myshoptet.com/

E-shop: https://149377.myshoptet.com/

Tomáš Bednář
Tomáš Bednář 07.04.2017
5 / 5

Par měsíců pouze, ale spokojen. Jak s přístupem zaměstnanců tak i se službami. Administrace je velmi jednoduchá.

E-shop: www.prislusenstviproiphone.cz

Roman
Roman 30.03.2017
5 / 5

Propracovaná, přehledná administrace.

Pěkné šablony zdarma.

Velmi rychlé a přesné reakce podpory.

Možnost importu z excelu

E-shop: www.vsedokoupelen.cz