Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (424 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Blanka Bednářová
Blanka Bednářová 23.07.2017
5 / 5

Krásně přehledný, lehce nastavitelný. Zkouším poprvé a zatím jsem velice spokojena co se provozu a přehlednosti stránek týče. Podpora na vysoké úrovni.

E-shop: www.hracko-manie.cz

Petra
Petra 20.07.2017
5 / 5

Tohoto poskytovatele jsem si vybrala již před lety a dodnes toho nelituji, firma ví co chce, jde si za tím, neustále se věnuje vývoji a provozu, reakce operátorů na dotazy pružná, stručná a jasná, tedy za mě zřejmě nejlepší poskytovatel eshopů.

E-shop: www.petromila.cz

5-ko
5-ko 20.07.2017
4 / 5

- chýba QR kód pre Slovenské účty

- chýbajú pokročilé funkcie pre kuriéra DPD pre Slovensko

- chýba "strážny pes"

+ rýchla podpora, nadväzujúca komunikácia

jirka
jirka 19.07.2017
5 / 5

Podpora shoptetu je perfekní nejpozdeji odpoví do 24 hodin, ale vetsinou mnohem driv. V podstate pri prevodu e-shopu jsem spolehal pouze na podporu a jejich pomoc. Vse me pomohli vyresit vzdy k me spokojenosti. Jsou proste božíííííííííííí ;-)

Díky Jirka

E-shop: www.collars.cz

Marek Konderla
Marek Konderla 18.07.2017
4 / 5

Super podpora, rychlá komunikace, škoda těch zpoplatněných standardních funkcí ale zase hromada zjednodušení při komunikaci například s googlem :)

E-shop: www.prosportovnibryle.cz

Josef Zeman
Josef Zeman 17.07.2017
5 / 5

Zkušenosti a hodnocení eshopu od Shoptetu. Eshop si můžete postavit od nuly, zdarma a bez jakýchkoliv zkušeností pokud umíte číst a máte co nabídnout. To co dělá Shoptet jedinečným je profesionální intuitivní administrace, jednoduché propojení na všechny možné srovnávače zboží, které vám přivedou nové zákazníky(Heureka, Zboží.cz, Google ..a další). Nejen pro úplné začátečníky Shotet vytvořil příručku jak začít a pro nechápavé a ztracené mají Heldesk s nápovědou. Až vám tarif Free přestane stačit můžete si vybrat tarif na míru s dalšími funkcemi pro vaše podnikání(více zboží, fakturace, EET pokladna, sklady, ...), tarify můžete měnit nebo si dokupovat jednotlivé funkce. Shoptet je jedním z hlavních poskytovatelů eshopového řešení a spravuje tisíce eshopů, nic nepadá, nekouše ani nezaostává, prostě to umí. Chcete začít, jděte na www.shoptet.cz , pošlete jim email, dostanete přístup a můžete si začít hrát.

E-shop: www.spravaoken.cz

Agartha Company s.r.o.
Agartha Company s.r.o. 17.07.2017
5 / 5

Máme u Vás již druhý eshop a spokojenost z naší strany je maximální. Děkujeme, že můžeme být Vaši součástí.

E-shopy: obchod.daycomp.cz, agarta-shop.cz

Petra Kociánová
Petra Kociánová 17.07.2017
5 / 5

Shoptet sice ještě má své mouchy, ale postupně je zpracovává a toho si vysoce cením. Velmi se snaží vycházet vstříc aktuálním požadavkům e-shopařů. Skvělá je možnost získat radu ve skupině na Facebooku, kde pravidelně reaguje přímo "velitel" firmy a aktivně komunikuje s uživateli.

E-shop: https://www.gavri.cz/

Zuzana Dilska
Zuzana Dilska 17.07.2017
5 / 5

Jsem moc spokojena.Vše bylo jasný a přehledný. Mužů jen doporučit!!!a jsem ráda, že jsem si vybrala právě Shoptet.

Markéta Třísková
Markéta Třísková 16.07.2017
5 / 5

Shopsystémové řešení, u kterého nemusíme řešit desítky důležitých drobností a propojení, protože je Shoptet umí vyřešit sám automaticky. Nepřeplácaný vzhled, použitelné šablony a dnes už klíčová schopnost responsibilního zobrazení na mobilních telefonech.

E-shop: https://www.penezenkarna.cz

Tomáš
Tomáš 14.07.2017
5 / 5

Tuto platformu eshopového řešení nám vybral náš webmaster, a i když jsem jakožto začátečník spoustu věcem nerozuměl, tak jsem byl spokojený s komplexností a moderností celkového pojetí, líbí se mi velmi vstřícná zákaznická podpora i veškeré možnosti propojení s dalšími službami (hlavně Googlem a srovnávači). Zároveň hodně oceňuji "neziskové" publikování informací, doporučení a návodů ohledně eshopové tématiky.

Rozhodně doporučuji.

E-shop: https://shop.noxidar.cz

Jan Šmidt
Jan Šmidt 14.07.2017
5 / 5

V první chvíli jsem si nebyl jistý, jestli chci přejít z vlastního řešení na "krabicovou" verzi. Nicméně jsem strávil celý měsíc s aktivním testováním a mohu říci, že Shoptet splňuje 95% všech mých potřeb. Ano, jsou tu věci, které nejdou upravovat na míru, ale ruku na srdce - opravdu tyto úpravy ovlivňují dramaticky prodeje.

Zároveň velice pozitivně hodnotím celý support team shoptetu.

E-shop: www.huskyoutlet.cz