Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.70 / 5 (342 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

rado
rado 28.02.2017
5 / 5

dakujeme za rady pri zakaznickej podpore

Jiří Prášek
Jiří Prášek 27.02.2017
5 / 5

Veliká spokojenost. Náš e-shop www.BotaCoffee.cz máme od začátku u shoptetu a novinky a vylepšení jsou snad každým dnem. Za těch pár let se hodně změnilo a zlepšilo.

Díky!

E-shop: www.BotaCoffee.cz

Kateřina Burešová
Kateřina Burešová 27.02.2017
4 / 5

Na Shoptetu začínáme. Administrace je intuitivní, dobře zpracovaná nápověda, dá se to zvládnout. Řešení není dokonalé, ale to není asi žádné. Nicméně stále se vylepšuje a to je ok.

E-shop: www.motonero.cz

Petr
Petr 26.02.2017
5 / 5

Jsem začátečník a tak se stále učím a pomalu přicházím na to jak dál zdokonalovat...Než se trochu zorientuji tak určitě budu pak potřebovat poradit a pomoct od odborníků.

E-shop: www.oblecenipro-deti.cz/

Kateřina Šimoňáková
Kateřina Šimoňáková 25.02.2017
4 / 5

Dobře se s ním pracuje, první HD vyřešen velmi rychle, ale u druhého Ticket [#690259] to celkem vázne. Věřím, že nyní máme plné ruce práce s EET.

E-shop: https//www.dogid.cz

Martin
Martin 23.02.2017
4 / 5

Uživatelsky přívětivá administrace, možnost propojení s mnoha externími systémy. Nejenom pro dopravu a odbavení zboží, ale i z pohledu marketingových nástrojů (AdWords, Facebook ads) apod.

E-shop: https://eshop.nefdesante.cz/

Tereza K.
Tereza K. 20.02.2017
5 / 5

I laik pochopí. Odborník pak už jen doladí, což mi ušetřilo hodně peněz. Díky.

E-shop: https://140028.myshoptet.com/

Pieter
Pieter 20.02.2017
4 / 5

Shoptet je skvělé řešení, kdy si sednete k PC a můžete začít pracovat s eshopem bez problému i když patříte mezi lidi, kteří se neradi učí práci s novým software. V shoptetu se vcelku dobře zorientujete a když tak doptáte na face nebo podpory.

Nedávám plný počet hvězdiček, protože některé základní věci mi tam chybí, nebo jsou udělány jinak a méně prakticky, ale jsou to spíš detaily, které se dají vyřešit.

Za mě určitě mohu doporučit

E-shop: www.salvare.cz

Stanislav Tvrz
Stanislav Tvrz 20.02.2017
5 / 5

Dobry shop-hosting i ve free režimu.

E-shop: www.jmenovky.eu

Standa Kunc
Standa Kunc 20.02.2017
5 / 5

Pro mne - absolutního IT dinosaura přímo zjevení z nebes. Byl jsem za těžký peníze u oXy, tady ale vše lepší.

Orientace v administraci jak se to říká ? intuitivní - i blbec jako já vše najde a když náhodou ne helpdesk pomůže. Šablona responzivní, přehledná a HLAVNĚ - eshop obsahuje i kasu !!! mám tak vyřešeno vše včetně eet.

Vkládání položek, statistiky prodejů, možnost vstupu do administrace z vně - ze stránek eshopu a desítky dalších vychytávek... Můj eshop je přitom VELMI nestandardní, s požadavky o kterých tvůrci nemohli mít ani tucha :-)

Hledal jsem fakt dlouho, najel na grátis zkoušecí platformy mnoha eshopů ale takový pozitivní poměr výkon/cena jako tady jsem nikde nenašel... respektive nikde jsem nenašel tak přívětivou administraci ať už za jakýkoliv peníze..

jak píšu, IT rozumím jako koza petrželi, kdo to máte stejně tady si budete chrochtat blahem :-)

E-shop: www.standa-shop.cz/

Pavel Schejbal 20.02.2017

Zdravím, ty data položek jste zadával kompletně ručně nebo jste měl xml feed? Dík za odpovědi Pavel Schejbal

Josef Ondřej
Josef Ondřej 18.02.2017
4 / 5

Velice ochotní lidé co ví co dělají vřele doporučuji.

Jen tak dál plnit co nejvíce požadavku.

Děkuji

Jan Zapletal
Jan Zapletal 17.02.2017
5 / 5

přehledné, intuitivní.. Rychle založený eshop a hned funkční..

E-shop: www.dronyhubsan.cz