Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (388 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Naděžda Zemanová
Naděžda Zemanová 25.05.2017
5 / 5

Se zvoleným řešením Shoptet jsme spokojeni, uvítali bychom ještě nějaké sofistikovanější řešení pro psaní blogu, jinak vše jednoduché, podpora funkční a rychlá.

E-shop: https://www.maxbonetti.cz

Jana Mašková
Jana Mašková 23.05.2017
5 / 5

Jednoduché, srozumitelné, doporučuji. Každý den jsou pro nás nachystaná nová a nová zlepšení pro zjednodušení práce :)

E-shop: https://www.shophyl.cz/

Petr Skalický
Petr Skalický 23.05.2017
5 / 5

Logické funkce, jednoduchá obsluha, fungující a ochotný Helpdesk, plná spokojenost, doporučujeme i začínajícím obchodníkům.

zákazník
zákazník 17.05.2017
5 / 5

Jednoduché a účelné řešení, snadná obsluha administrace, srozumitelnost. Doporučuji všem, kteří se chtějí zabývat raději obchodováním a ne ztrácet drahocenný čas složitým technickým řešením.

E-shop: www.sluchatka.shop

Lukáš Novák
Lukáš Novák 15.05.2017
5 / 5

Pro nás jednoznačně dobrý poměr cena/výkon. E-shop obsahuje prakticky vše co potřebujeme a to co chybí, bude snad brzy implementováno. Jasně, jsou detaily, které by se mohly vylepšit nebo dodělat, ale naštěstí nic ze zásadních funkcí. Oceňujeme poměrně slušnou editovatelnost, resp. přizpůsobení e-shopu k obrazu svému. Celkově je vidět, že nad systémem někdo hodně přemýšlel a prakticky vše tak dává smysl.

E-shop: eshop.nassmer.cz

ramagda
ramagda 10.05.2017
5 / 5

Připravovala jsem už 3 eshopy na Vaší platformě a moc se mi líbí její jednoduchost, přehlednost, spousty důležitých funkcí i profesionální podpora. Moc díky

E-shop: www.naturigin

Renata
Renata 08.05.2017
5 / 5

Velmi příjemné možnosti nastavení, intuitivní, přešli jsme od jiného webového poskytovatele a jsme spokojení. Jen maličkost pro doplnění návodů:

Trochu se ztrácím v možnostech vložit do prezentace eshopu textová pole obrázky a bannery. Není to úplně přehledné pro laika, bylo by fajn ukázat to v nápovědě názorně (např. chci vložit popisek nebo nápis s obrázkem na pozadí - jak provést; chci vložit propojení na facebook stránku - jak provést; chci dát na titulní stránku nějakou novinku jako text apod....).

E-shop: www.extradarecek.cz;153623.myshoptet.com/

Psí salon LUCI
Psí salon LUCI 05.05.2017
5 / 5

Jako prostý začátečníci jsme si začali vytvářet dle šablony webové stránky a začalo nás to tak bavit a to i díky přehlednému administrátorskému rozhraní, že jsme nakonec spustili stránky. Díky všem ze Shoptetu za ochotu, vstřícnost a veškerou pomocnou podporou v realizaci. S pozdravem Psí salon LUCI ;-)

E-shop: www.psisalonluci.cz/

Barbora Oplištilová
Barbora Oplištilová 02.05.2017
5 / 5

Jako PPC specialista na Shoptetu hodně oceňuji propojení, která inzerentům usnadňují život. Například dynamický remarketing může být pro eshopaře klíčovou funkcí, bohužel jeho implementace je někdy složitá. Mnohdy vyžaduje ladění kódu, XML feedu a v některých případech i nahánění webmastera. Těší mě, že se snaží ušetřit klienty takových nesnází :-)

E-shop: https://twitter.com/BarboraOpli

Petra Uharček
Petra Uharček 01.05.2017
5 / 5

Intuitivní a jednoduché nastavení eshopu. Pomocné šablony dokumentů, jakož i pěkné šablony vlastního eshopu. Vstřícný helpdesk. Neustálé novinky a vylepšení služeb. Spokojenost:)

E-shop: www.myhomestyle.cz

Jan Procházka
Jan Procházka 24.04.2017
5 / 5

Super!!

Vstřícná komunikace, rychlá komunikace, trpělivost, kvalitní technické zázemí!

Spokojenost. :-)

E-shop: https://www.johns-shop.cz/

Tom
Tom 20.04.2017
5 / 5

Vše, co je potřeba. Vše je přehledné a srozumitelné. Skvělá technická podpora i mimo pracovní dny. Maximální spokojenost.

E-shop: eshop.herbalerry.cz