Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (484 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Švancer
Tomáš Švancer 21.11.2017
4 / 5

Komunikace dobrá, řešení problémů bez prodlev. E-shop jsme spustili minulý týden , takže ostatní hodnocení předčasné.

Komunikace Ok.

E-shop: prazirna-napajedla.cz

Ondřej
Ondřej 18.11.2017
5 / 5

Shoptet bych určitě doporučil, jednoduchá administrace eshopu, helpdesk reaguje okamžitě, což jako eshopista který potřebuje radu opravdu ocení.

E-shop: www.vseproauto.eu

Ondřej Kývala
Ondřej Kývala 17.11.2017
5 / 5

Nejlepší volba v nabídce "hotových" e-shopů v Česku, jednoduché ovládání, mnoho možností, příznivá cena, dobrá nápověda.

E-shop: www.bateriekiwi.cz

Tomáš Husa
Tomáš Husa 15.11.2017
5 / 5

Překvapivě jednoduché základní nastavení. Povedená nápověda. Po chvilce se člověk zorientuje v menu.

E-shop: www.protoshop.cz/

Iveta Pospíšilová
Iveta Pospíšilová 10.11.2017
5 / 5

Dlouho jsem se rozhodovala, zda odejít od firmy, u které jsem byla x let. Po vyzkoušení shoptet lituji, že mi rozhodování trvalo tak dlouho... Spousta funkcí pro zákazníky, ale i administrace vynikající. Jsem spokojena!

E-shop: www.pulzsro.cz

Lukáš
Lukáš 10.11.2017
5 / 5

Nejlepší krabicové řešení na trhu. Jednoznačná jednička. Samozřejmě nevýhodou je, že nedělají věci na míru, na stranu druhou mají takové množství věcí v základu, že to nenabízí nikdo z konkrentů. Vyzkoušel jsem všechno možné ať už Prestashop, OxyShop, FastCentrik, měl jsem možnost vidět i BSShop, o těch malých ani nemluvím...nicméně nic není srovnatelné s Shoptetem.

E-shop: www.evris.cz

Libor
Libor 09.11.2017
5 / 5

Fantastické! Všechno funguje tak jak má, vytvořit a spustit on-line byznys bez znalosti programování zvládne opravdu každý. Doporučujeme

E-shop: www.offroadstaremesto.cz

Johana Frauenterková
Johana Frauenterková 07.11.2017
5 / 5

Skvělá komunikace, velmi rychlé odpovědi. Eshop je jednoduchý na ovládání a pochopení z uživatelské stránky.

E-shop: eshop.freestylekolbenka.cz

Samo
Samo 06.11.2017
1 / 5

Dnes Vám nefungovaly stránky shoptet.sk ani shoptet.cz? Jak často se stává? Dnes to vypadlo už několikrát.

Son Hai Thanh
Son Hai Thanh 03.11.2017
5 / 5

Mám velmi dobrou zkušenost s Shoptetem jako s firmou i se zaměstnanci. Helpdesk je officiálně do 17:00, ale dostal jsem odpověď i v 23:30, kdy jsem pracoval pozdě v noci. Dokážou Vám vyjít maximálně vstříct. Shoptet Poradna na facebooku je pro mě snad "domovskou stránkou", kde vidím pana Uďana v akci a řeší problémy s ostatními.

Skvělá firma.

David
David 02.11.2017
4 / 5

U Shoptetu jsme již od roku 2010, systém je neustále vylepšován, pro český trh (a případně Slovensko) ideální řešení. Citelně nám chybí pouze napojení na účetní systém Money S3. Frontend je přeložen do několika jazyků, nicméně pro zahraničí bych doporučoval jiný systém.

E-shop: www.e-cigarety.cz/

Iveta Polívková
Iveta Polívková 01.11.2017
5 / 5

Eshop jsem provozovala přes Wordpress šablonu téměř zdarma, ale už po 2 měsících, kdy objednávky začaly přibývat, to bylo časově neúnosné a technicky nevyhovující. Popravdě to byla velmi špatná volba...Přechod k Shoptetu byl rychlý a naprosto bez potíží, eshop vypadá velmi profesionálně, objednávek přibylo hned po pár dnech a přitom já nyní dělám méně práce. Zatím jsem tedy nadšená.

E-shop: www.biomineraly.cz