Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.58 / 5 (62 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ondřej Velička
Ondřej Velička 12.02.2017
1 / 5

Jako by mi Vojta z uvedené recenze četl myšlenky. Přesně tak se chová Oxy. Zatím jsem se nesetkal ani s jedním spokojeným klientem a to se nás ptali jejich jiní zákazníci, jak jsme spokojení a jestli máme stejné zkušenosti. Bohužel je to u všech zákazníků stejné. Radím všem se Oxy vyhnout obloukem, ušetříte spoustu peněz a nervů.

E-shop: www.dobrytextil.cz

Martin Kafka 17.02.2017

Hezký den, pane Veličko,

děkuji za Váš příspěvek a děkuji za něj i přesto, že je negativní a komunikuje Vaši rozladěnost. Jak jsem pochopil, jedná se spíše o reakci na řešení oXyShopu na míru, kde se stále ještě ladí optimální pokročilá funkčnost, kvůli které jste přecházel z pronajímaného řešení k řešení na míru. Věřím, že bude brzy vše podle vašich představ a najdete společně s námi uspokojivé řešení všech vašich požadavků.

Federik 07.06.2017

Taktiez sa priklanam k negativnej recenzie. Hlavna nevyhody oxyshopu je ich neocohota, zavadzanie zakaznikov a verte ze vzdy maju oni pravdu a nie Vy. Nebudem tu rozvijat dalej moje problemy ale pre Vase dobro radim sa tejto firme vyhnut a radsej skusit konkurenciu.

Martin Kafka 14.06.2017

Dobrý den, pane Federiku,

rád bych se s vámi spojil a probral vaše připomínky na řešení pronajímaného oXyShopu. Nebyl jsem schopen vás však najít v naší klientské databázi. Bylo by možné mi zaslat na vás kontakt, ať si vše společně můžeme projít?

Děkuji za vaši reakci

Vojta
Vojta 09.01.2017
1 / 5

Nikdy více. Ani po roce není eshop zcela funkční. Neustále se objevují nové a nové chyby. Některé i po opravení se objeví znovu. Vše je ale chyba pouze u uživatele, protože oni chyby nedělají. Arogantní přístup bez jakékoliv sebereflexe. Oxyshop nebrat ani zadarmo.

Martin Kafka 23.01.2017

Dobrý den, Vojto,

děkuji za váš příspěvek. Mrzí mne, že nejste spokojený jako řada jiných zákazníků, kteří hodnotili naši spolupráci před vámi. Pokud došlo k nějakému pochybení z naší strany, spojme se a probereme konkrétní věci. Můžete mi na sebe prosím poslat kontakt nebo odkaz na eshop, který u nás provozujete, abychom si vše mohli společně projít?

Děkuji

Robert Ledvina
Robert Ledvina 02.12.2016
5 / 5

Používáme řešení Ready2Go a jsme spokojeni jak s funkcemi tak ochotou na helpdesku eshopu - paní Karaivanová - super !!! :)

Výborná komunikace a podpora, když řešíme problém nebo případně poskytnutí rady, když něco nevíme a to je dost často.

Řešení Ready2Go od Oxy můžeme všem vřele doporučit.

Doporučujeme.

E-shopy: kimgroup.cz, kimgroup.sk

The Candy Store
The Candy Store 18.10.2016
5 / 5

S OxyShopem jsme velmi spokojení. Celý tým je velmi ochotný a velmi nápomocný. S eshopem jsme celkově také velmi spokojení

E-shop: www.candy-store.cz

BIONATURALIA.CZ
BIONATURALIA.CZ 29.06.2016
5 / 5

E-shop Ready2Go od firmy oXy Online je ideální, protože nabízí komplexní služby tj. eshop a marketingovou podporu nezbytnou pro úspěšné obchodování. Profesionalita a ochota jak z helpdesku eshopu (pí Karaivanová, pan Bédi) tak i z oddělení marketingu (pan Walder, pí Tomaluková). Výborná komunikace, vstřícnost a podpora při řešení problémů případně poskytnutí rady, když něco nevíme. Průběžné aktualizace, inovace v rámci změn internetového prostředí jsou také velkou výhodou. Doporučujeme.

E-shop: www.bionaturalia.cz

Oldřich Malínský
Oldřich Malínský 26.05.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost. Vybíral jsem z mnoha řešení, ale nakonec jsem rád, že jsem vybral OXY. Eshop mi přizpůsobili přesně dle mých přání a požadavků, což u levnějších řešení nebylo možné vůbec (ta bohužel vypadají všechna stejně, jen v jiných barvách - sice mají moderní design, ale pro zákazníka je přepiplaný design a rozmáchnuté posuvníky a vyhledávání spíše překážkou), tedy i cena je vzhledem k možnostem perzonalizace naprosto přiměřená.

V Premium balíčku je navíc drtivá většina potřebných nástrojů zdarma. Veškeré nové funkce byli správně nasazeny a pro zákazníky umí vytvořit velmi příjemný a hlavně přehledný obchodní portál. Eshop se spustil přesně ve stanovený termín.

Velké díky patří mistrovské práci slečny Dvořáčkové a pana Straška, kteří se celou dobu pečlivě starali (a že to neměli jednoduché :-) ) Díky tomu vše proběhlo jak mělo, eshop má úspěch a velmi pozitivní ohlasy od zákazníků.

Pokud toužíte mít opravdu kvalitní eshop a hlavně na profesionální úrovni, za sebe doporučuji OXY ;)

E-shop: https://www.oliwer4you.cz/

Hana Drcmánková
Hana Drcmánková 16.05.2016
5 / 5

S Oxy R2G jsem naprosto spokojena. Rychlé a milé jednání, bezkonkurenční služby. Doporučuji!

E-shop: www.beyou.cz

Jitka Lahodná
Jitka Lahodná 28.04.2016
5 / 5

Se službami spojenými s provozováním našeho e-shopu jsme velmi spokojeni. Pokud nastane nějaký problém, vždy je v rámci možností rychle vyřešen. Rádi také poradí a vysvětlí pokud si s něčím nevíme rady. Nabízí i řadu moderních řešení a inovací pro e-shopy. Můžeme jen doporučit.

E-shop: www.pneukomplet.cz

Lenka Hoffmannová
Lenka Hoffmannová 24.03.2016
1 / 5

Chcete zaplatit desetitisíce za to, že si vše uděláte sami? Pak je toto řešení právě pro Vás. Firma Vám pronajme pouze mustr a vše od A do Z si už musíte udělat sami... a pokud chcete cokoliv navíc nad rámec, opět tvrdě zaplatíte... Když za své peníze chci alespoň nějakou práci, eshop nemám...

E-shop: www.uzajicka.cz

Martin Kafka 07.04.2016

Dobrý den, paní Hoffmannová,

dovolte mi reagovat na váš příspěvek. Společně jsme řešili e-shop na začátku v naší společné emailové komunikaci a jasně jsme si definovali, co je v pronajaté verzi zdarma a co je již placená varianta řešení, zejména se jedná o napojení na dodavatele. Nedomnívám se tedy, že bychom vám fakturovali nic, co nebylo společně oběma stranami potvrzeno a odsouhlaseno. Úpravu produktových dat, kategorií a dalších souvisejících stránek spojených s vašim sortimentem by vždy mělo být v režii pronajímatele e-shopu, přeci jen vy sama nejlépe víte, jaké produkty jsou pro vaše klienty zajímavé včetně cenotvorby a dalších specifik vašeho podnikání. Rádi vám pomůžeme jak v oblasti marketingu, tak také v oblasti poradenství nastavení prvků na eshopu.

Lenka Hoffmannová 10.04.2016

Dobrý den pane Kafka, ¨

ještě jednou reaguji, před podepsáním smlouvy jste tvrdil, že mi vytvoříte funkční eshop. Vůbec neřeším produkty. Ovšem reálná situace je taková, že pouze pronajmete mustr a vše ostatní si musím dělat sama, nebo až po několikáté urgenci, kdy vám píši škaredé zprávy o tom, že za své peníze chci alespoň nějakou práci z Vaší strany. Jinak zákazníky odkážete na manuál, ve kterém stejně hodně věcí není. Teď například čekám již 10 dní na napojení na PPL partner, které tvrdíte, že je, ale stejně stále není... a nikdo nereaguje. Navíc nemít takové základní věci jako je fakturace.. a pokud ano, že budu platit další poplatky (nejen jednorázové, ale i měsíční) za to, že budu moct fakturovat a načítat do PPL systému ??? Váš komentář o tom, že mi pomůžete s propagací a marketingem je mi na nic, to já nepotřebuji, potřebuji funkční eshop.

Martin Kafka 21.04.2016

Dobrý den, pronajaté řešení eshopu v globálu funguje tak, že klient využívá navržený sytém ke svému obchodu. Na klientovi je plnit eshop daty a využívat modulární doplňky (ať už zabudované v základu nebo placené) ke svému obchodu. Zřejmě nebylo dobře pochopeno, jak funguje modul PPl objednávky. Modul je popsán zde https://www.oxyshop.cz/rozsireni/ppl-objednavky a také podle popisu funguje. Z toho zřejmě vzniklo toto nedorozumnění s jinou službou PPL partner. Co se týče fakturace objednávek, chtěli jsme vyjít klientům vstříc a proto jsme zavedli fakturaci skrze pokrokové cloudové řešení iDokladu, které má mnoho výhod, ať už se týkají aktuálnosti spojené s častými změnami legislativy nebo exporty dat do různých státních institucí. Jednoduše toto řešení šetří váš čas a zároveň není jeho implementace nikterak drahá. Proto jsme se rozhodli jít touto cestou a většina klientů tuto spolupráci hodnotí velice kladně. Je mi líto, že vám toto řešení nevyhovuje. Co se týče reakcí na vaše požadavky, domnívám se, že reakce několikrát denně je v pořádku. Eshop je defacto připraven ke spuštění, stačí jen zfinalizovat za vás import produktů. Pěkný den přeji.

SKY BLUE, s. r. o.
SKY BLUE, s. r. o. 23.02.2016
5 / 5

Dobrý den,

S firmou oXy Online se nám spolupracuje velmi dobře. Vždy se snaží najít společné řešení a v případě osobních konzultací vyjdou maximálně vstříc.

E-shop: skyblue.cz/

Vinařství Kovacs, s. r. o.
Vinařství Kovacs, s. r. o. 19.02.2016
5 / 5

E-shop Ready2Go od firmy oXy Online šlape jako hodinky. Občas se sice z naší strany vyskytne nějaký technický požadavek, který zatím není v moci R2G naplnit, ale věříme, že na rozšíření funkcí programátoři pracují. Pro e-shopy menšího jednoduchého charakteru je R2G ideální a můžeme ho doporučit.

E-shop: www.vinarstvi-kovacs.cz

Wolf line s.r.o.
Wolf line s.r.o. 18.02.2016
5 / 5

S firmou oXy Online se nám spolupracuje velmi dobře. Musím jmenovat konkrétně pana Hasoně z marketingu, taktéž pana Waldera-vedoucího marketingu a slečnu Karaivanovou, se kterou řešíme administraci e-shopu. Jsou to profesionálové s lidským přístupem, trpělivostí a taktéž se spoustou nápadů a tipů, díky nimž jsme se posunuli o kus dále a rosteme. Děkujeme!

E-shopy: www.kilpi4you.com, www.kilpi4you.at