Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.28 / 5 (29 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Kinzel
Tomáš Kinzel 27.01.2017
3 / 5

Prestashop je celkem dobrý pro zahraniční použití v základním provedení. Jak ale začnete dokupovat moduly a lokalizovat funkce pro český trh začnou se objevovat velké problémy. Moduly nefungují, objevují se bugy a po upgradech už modul které jste koupily už nefungují a nemají náhradu a udržovat jen funkční e-shop je práce na desítky hodin měsíčně.

E-shop: firelovers.com

Martin Pudich 08.04.2017

Neni pravda, ze je to prace na nekolik hodin mesicne. Zkratka jako kazdy eshop, nebo webova stranka potrebuje spravce, protoze nechce stangovat, tak i PrestaShop. Najdete si dobreho spravce a budete vysmaty. Napr. zde: http://www.1presta.cz

Milky
Milky 25.01.2017
5 / 5

S Prestou jsem spokojen stejně, jako můj kolega. To, že nadstavby a další vylepšení se platí je jasné, přece nejde jen brát. Život není jednosměrka. Pokud tady čtu některé názory, jak je šílené, že se něco platí a jak je problém v tom, že to není česky, mi vhání slzy do očí. Píše se rok 2017 a někdo si myslí, že všichni okolo něj budou lítat zadarmo - proč? Produkt doporučuji a stejně doporučuji i pročíst recenze a číst "mezi řádky". Přeji i vám "velký business" s Prestou.

Mirek Petráš
Mirek Petráš 06.06.2016
5 / 5

Prestu mohu jen doporučit pro ty co se neradi Vážou a rádi svůj eshop různě editují. Navíc pokud budete potřebovat kvalitní podporu, nebo hosting, s klidným srdcem se obraťte na jasnou volbu www.1presta.cz . Jsou to profíci a pomůžou Vám.

E-shop: www.1presta.cz

Krolína 10.11.2017

Nejsem úplně spokojená, editovala jsem několik eshopů a presta je dost nepřehledný.

Michal Stejskal
Michal Stejskal 31.05.2016
5 / 5

Prestashop můžu s klidným svědomím doporučit všem co hledají kvalitní opensource řešení. Po prvotním odladění za nás naprostá spokojenost.

Stanislav
Stanislav 21.05.2016
5 / 5

Maximalni spokojenost, skoušeli jsme i jine systemi ale prestashop = TOP

Kvalita za skvělou cenu

radek
radek 22.04.2016
1 / 5

Prestashop (a jiné open source řešení) vypadají na první pohled lákavě. I na ten druhý pohled. Jejich základ je přeci zdarma, proč do toho nejít? Ale jak to tak se zdáním bývá - klamou. A to i v tomto případu. Základ je sice zdarma, ale jeho provoz, další úpravy (a jejich udržování), bezpečnostní opravy, záplaty, lokalizace pro český trh, a pak další aktualizace (která vám třeba smaže vaše překlady) a po nich opětovné opravy, záplaty a další česká lokalizace,… to vše musíte vykomunikovat se svým programátorem (pokud sami neprogramujete), s grafikem (pokud nejste grafikem), s kodérem (pokud sami nekódujete) atd. - a to vám z tohoto zdánlivě zdarma systému dělají ve finále vlastně docela drahý špás. Časově, finančně, a to nemluvím o nervech, které jsem do toho dal. Měl jsem u nich e-shop s chovatelskými potřebami (dřív, než se s takovými e-shopy pro chovatele roztrhl pytel) a už bych do toho podruhé nešel.

Soňa
Soňa 17.04.2016
1 / 5

Pokud nejste technicky typ, tak pro vas presta neni vubec vhodny system. Je pravda, ze vetsinu veci dohledate na internetu, ale i tak po dlouhych pripravach a spouste praci nebude vysledek ani zdaleka profesionalni. A ke vsemu ze zakladnich a zdarma sablon si nevyberete a za vsechno osatni budete muset zaplatit. Nedoporucuji.

Vladimír
Vladimír 08.04.2016
5 / 5

Mám kolegy a kolegyně, kteří PrestaShop velmi chválí a úspěšně používají. My sice používáme jiný systém, ale kdybych zakládal jiný projekt, PrestaShop zkusím

E-shop: www.bombastus.cz

majo
majo 14.02.2016
5 / 5

chce to chvilu času , kym sa zoznámite s prestou, je to naviac niečo čo sa neustále vyvíja. Množstvo doplnkov, modulov ale aj rad ďaľších užívateľov z celého sveta, je na nezaplatenie. Odišli sme od platenej formy e-shopu preto, (nemenujem) lebo nam jednoducho množstvo funkcionalí, ktoré ponúkala presta už dávno, nevedel v danom čase vôbec poskytnut...

E-shop: www.g-factory.sk/sk/

Jiří Štencek
Jiří Štencek 11.01.2016
4 / 5

Na systému PrestaShop provozujeme náš hodinky eshop Helveti.cz. Hodně jsme si jej upravili, ale do základu byl fajn. Uměl vše, co jsme potřebovali. Existuje také celá řada modulů, která je přizpůsobená českému trhu (heuréka, zbozi.cz, atd).

Pro všechny nováčky velmi doporučuji začít tou nejnovější verzí 1.6, ve které se toho spoustu zlepšilo a například rychlost už není tak problematická.

Držím palce!

E-shop: www.helveti.cz

tomas
tomas 06.11.2015
4 / 5

S Prestashopem jsme spokojeni, je tam spousty věcí, které si může zkušený programátor udělat podle sebe.

Nyní prodáváme na starmy.cz módní pánské, dámské oblečení a doplňky.

E-shop: starmy.cz

Michal
Michal 31.10.2015
5 / 5

Prestashop asi to nejlepší free řešení pro každý eshop SEO dlouhé adresy - to všechno má googlík rád...

E-shop: www.pelisky-oblecky.cz/