Recenze a zkušenosti eshopu OpenCart od OpenCart

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.30 / 5 (10 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Nika
Nika 04.10.2016
5 / 5

Je možné zakúpiť takú šablónu kde bude samostatná zložka "recenzie"?

Mam uz 2 roky eShop a teda šablónu na open cart ale táto položka aby mi zákazníci mohli reagovať ci uz negatívne alebo pozitívne na zakúpené produkty mi velmi chyba.. prosim ak viete tak mi poraďte..na nete som si našla novú šablónu ktoru by som rada aplikovala ale neviem ci je možné na nej urobit to o čom pisem :)

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=17777&path=1_16&filter_search=free%20theme

dakujem

Digito.cz
Digito.cz 07.01.2016
5 / 5

Opencart je podle mých zkušeností jeden z nejlepších open source řešení pro e-commerci. Má své mouchy, ale s příchodem druhé generace se spousta věcí změnila a vylepšila. Určitě ale doporučuji, když se někdo rozhodne pro tento e-shop, aby si koupil kvalitní šablonu, která bude dobře fungovat. Existuje stále mnoho developerů šablon, kteří neřeší základní pravidla zejména pro SEO a přizpůsobivý (responzivní) vzhled. Špatné je, že lajk kvalitní šablonu nepozná. Opencart je rozhodně skvělé řešení internetového obchodu pro začínající, i když s nastavením si nemusí každý vědět rady. Kdyby někdo potřeboval poradit, klidně se na mě může obrátit. Rád poradím.

E-shop: www.digito.cz/tvorba-webu/opencart-eshop/

Vlado
Vlado 12.12.2015
5 / 5

opencart je super system, skusal som atomer, ten sa na toto nechyta, atomer skusenosti su velmi zle

AKM
AKM 14.09.2015
5 / 5

Hlavním klady Opencartu.

- jednoduchost

- snadná rozšiřitelnost

- velké množství rozšíření i zdarma

- velké množství témat - šablon i zdarma

- multiprostředí

Doporučil bych ho každému kdo hledá jednoduchost ať v realizace tak v obsluze.

RiP
RiP 14.12.2012
4 / 5

Opencart je jedna z nejjednodušších platforem eshopu a je naprosto ideální pro začátečníky. Informace zde uvedené jsou sice už zastaralé - řadu věcí už Opancart umí. Je to systém pro shop, který není příliš dynamický s velkým počtem položek - hlavně proto, že schází hromadné úpravy (každou položku je tedy nutno zvlášť editovat). nicméně. Naopak to, že schází hromadný import a export bych nepovažoval za nevýhodu - každý dodavatel má trochu jiný formát XML feedu, také porovnávače vyžadují trochu odlišné feedy a udělat univerzální modul prostě nejde. Ale právě díky jednoduchosti není problém cokoli doprogramovat (samozřejmě pokud umíte PHP a databáze). Zásadní nedostatek ale vidím v nastavení plateb a dopravy. Způsob úhrady a dopravu nelze provázat - při zvolení jednoho způsobu platby nelze nastavit, aby se zobrazily pouze příslušné způsoby dopravy. To je oblast, na kterou by se vývojový tým měl soustředit. Jinak můžu opencart po všech stránkách doporučit.

Katka
Katka 06.07.2012
1 / 5

Na doporučení kamarádu jsem se snažil rozběhnout svůj eshop na této platformě... ale přiznám se, že jsem začátečník a a si to není pro začáteřníky .... asi bude dobrý ale ne pro start!

Kuky
Kuky 09.02.2012
5 / 5

Reaguji na shlédnutou specifikaci výše. Nevím, kdo tohle vyplňoval, ale je vidět, že nad tím moc času nestrávil. Spousta věcí je uvedena nepravdivě. S OpenCart pracuji nějaký čas a vím, že spousta vlastností je zde uvedených špatně.

Jinak tento systém můžu plně doporučit =)

Vladimír Kašpar
Vladimír Kašpar 11.07.2011
5 / 5

Výborný eshop, tady by to chtělo ale upravit informace, protože dnes už má spoustu funkcí, které tu jsou označeny ne nebo otazníkem. Oceňuji architekturu MVC a hlavně přehledné administrační rozhraní, na rozdíl třeba od prestashopu. Jen by to chtělo zapracovat na šablonách, slušel by nějaký šablonovací systém, třeba TBS.

nnestor
nnestor 16.03.2010
5 / 5

Opencart je zatial najlepši a najkvalitnejší e-shop aký som zatial vyskusal. Odporucam

Flexo
Flexo 07.10.2009
3 / 5

Ocenuji hlavne prehlednost a jednoduchost OpenCartu, tzn. vyhovuje mi, ze to neni moc robustni system. Uvazuji o jeho nasazeni, no zrejme predtim vyzkousim taky jeste neco jineho :)

týna 09.02.2012

Rozhodně doporučuji speedweb a už nemusíš nic skoušet. Vůbec nejseš limitovanej ničím, prostě každý moje přání byla otázka jednoho mailu. oni to nějak hned sami upraví že to potom vypadá a funguje jak chceš ty a přitom za to nic neplatíš, prostě mě napsaly že to je dobrej nápad a třeba ho ještě využijou a po načtení stránek to tam bylo. Nedám dopustit ani náhodou.