Recenze a zkušenosti eshopu JZShop.cz od JZShop.cz

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
5.00 / 5 (9 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Libor Černý
Libor Černý 28.11.2017
5 / 5

Vynikající spolupráce , mohu jen doporučit , zkoušel jsem i shoptet ale poměr cena/výkon a ochota jednoznačně pro JZshop.cz

E-shop: www.rcauta.cz

Ondra
Ondra 10.04.2017
5 / 5

Skvělé pracovní prostředí, nic není nemožné, vše jde zařídit.

Komunakace na jedničku, odpovědi od pana Záruby chodí k mému údivu i v sobotu večer nebo velice brzy ráno.

Doporučuji!

E-shop: goahead.zone

Jiri Boubal
Jiri Boubal 29.03.2017
5 / 5

Zkušenosti jen ty nejlepší, pružnost při řešení podpory, rychlost a vstřícnost. Takto naše spolupráce funguje již 7 let, dekuji.

Doporučuji vřele

E-shop: www.fyto-kosmetika.cz

Lukáš Kummer
Lukáš Kummer 02.01.2017
5 / 5

Se spoluprácí jsme naprosto spokojeni. Všechny naše požadavky jsou vyřízeny velmi rychle (max. do pár hodin). Pan Ing. Jirsa a pan Ing. Záruba jsou ochotní, vstřícní a féroví. Jsme rádi, že jsme si založili e-shop právě u nich a těšíme se na další spolupráci.

E-shop: www.telu.cz

Vladimír Skupien
Vladimír Skupien 27.08.2016
5 / 5

spoluprace s JZShop byla rychla a pro nas velmi prijemna. vse na cem jsme se domluvili s pane Jirsou a Zarubou bylo splneno v terminech, na kterych jsme se domluvili. ocenujeme vybornou a rychlou komunikaci podpory. na JZShop se budeme i nadale obracet diky lidskemu pristupu a rychlosti vyrizeni nasich pozadavku.

E-shop: www.bavlnene.com

vladimir skupien
vladimir skupien 12.07.2016
5 / 5

dobry den,

nase spoluprace byla velmi rychla, profesionalni a bez zbytecnych prutahu. veskere nase pozadavky byly vyrizeny velmi rychle ( v radech hodin ). Samotna realizace eshopu - od prvniho kontaktu az po celkove spusteni netravala ani tyden ( prechazeli jsme z jineho eshopove reseni ). Veskere objednavky nam byly prevedeny, seo optimalizace byla zachovana. Pri vyvoji dalsiho eshopu se obratime znovu na jzshop.cz .

doporucuji.

E-shop: www.e-pradlo.eu

Roman Beneš
Roman Beneš 21.04.2016
5 / 5

Naše spolupráce je v začátcích (duben 2016), avšak zatím je přístup Ing.Jirsy a Ing. Záruby velmi prozákaznicky orientovaný. Reakce na emaily je promptní, a to i ve dnech pracovního klidu, telefonická podpora je profesionální přitom "lidská", rady jsou nápomocné a srozumitelné i laickému uživateli bez hlubších znalostí online světa. Objevené drobné nedostatky v nově nasazené šabloně, jsou řešeny ze strany dodavatele v řádu hodin. Dokonce i přidání nově požadované fce proběhlo stejně rychle.

Se službami i přístupem jsme maximálně spokojeni.

E-shop: obchod.alvifit.cz

Václav Smolík - Železářství Petřík
Václav Smolík - Železářství Petřík 26.11.2015
5 / 5

Skvělá technická telefonická podpora. Poradí, udělají, slušné a vstřícné jednání. Po zkušenostech s jinými provozovateli e-shopů mohu JZshop jen DOPORUČIT!

E-shop: www.zelezarstvipetrik.eu/

Kamila Mažgutová
Kamila Mažgutová 21.10.2015
5 / 5

Spolupráce s JZShop.cz je na nejvyšší úrovni, co se týče servisu, vynikající komunikace a vysoce profesionálního přístupu k zákazníkovi. Pan Ing. Jakub Jirsa je opravdu excelentní grafik a ne jen v tom, že grafiku umí vytvořit překrásnou, ale hlavně v tom, že umí poslouchat zákazníka. Nikdy se nestalo, že by něco nešlo. Podpora z jeho strany byla vždy na 100%. Pan Ing. Jan Záruba jako programátor je vynikající a cokoliv jsme kdykoliv potřebovali, vždy nám vysvětlil co a jak a nikdy neřekl, že něco nebude fungovat. Stačí zvednout telefon a vše je vyřešeno prakticky hned. Za cca 3 roky spolupráce s JZShop.cz nám vytvořili mnoho grafik, bannerů a různých doplňků do eshopů a vždy v maximální kvalitě a za minimální dobu. Oběma pánům velmi děkujeme za to, že nám vždy vyšli vstříc. Není mnoho firem, které mají přístup ke klientovi, jako pánové Jirsa a Záruba. Vždy se k vám budeme vracet.

E-shopy: www.karnevalove-kostymy-dekorace.cz, www.mortino.cz, www.coolplanet.cz