Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.94 / 5 (34 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Miloš
Miloš 04.11.2017
5 / 5

Zdaleka nevyužíváme všechny možnosti, které systém nabízí, přesto jsme velmi spokojeni. Upgates používáme necelý rok na dvou webech. Administrace se nám jeví jako velmi intuitivní a přehledná. V případě, kdy si nejsme jisti, jak co funguje, vždy velmi obratně poradí podpora.

E-shopy: www.moty.cz, www.dalekohledy-mikroskopy.cz

Š. Poulová
Š. Poulová 02.11.2017
5 / 5

Naprosto skvělé řešení pro moderní e-shopaře. Administrace velice přehledná a systém funguje na výbornou. Pokud člověk cítí, že si neví s něčím rady, tak podpora UpGates pomůže ihned. Hodnotíme opravdu velice dobře.

Martin Hrubý
Martin Hrubý 31.10.2017
5 / 5

MH Sexshop jsme založili v roce 2004 a do roku 2017 ho provozovali na vlastních systémech, což bylo téměř zadarmo, ale technicky a časově velmi náročné, později neúnosné. Přechod na nějaké profi řešení se stal nutností a na úplném počátku jsme oslovili více než 20 firem. Z toho jsme vyselektovali 4 systémy, které jsme testovali skoro 2 měsíce a výsledek?

1. místo: UpGates

Potom dlouho nic...

2. - 3. místo: další 2 systémy

Potom zase dlouho nic...

A od 4. místa dál směsice systémů, které bychom označili za nepoužitelné. Alespoň pro naše potřeby.

Od prvního testu do finálního spuštění uběhlo 9 měsíců. Bylo to hlavně z důvodu velmi složitých produktů, které jsme museli ladit ručně, jeden po druhém. Za celou tu dobu jsme měli plnou technickou podporu ze strany UpGates a maximální ochotu vycházet vstříc všem našim požadavkům. A že jich bylo...

Pro úplné e-shopové začátečníky a menší nenáročné projekty se systém může zdát zprvu zbytečně složitý. Není složitý, jen umí zkrátka všechno. Každému, kdo to s e-shopem myslí opravdu vážně, doporučujeme neváhat a hlavně se nesnažit ušetřit pár drobných měsíčně na úkor kvality.

UpGates zvládá všechny funkce, které má moderní e-shop mít.

K tomu má perfektně předpřipravené grafické šablony, které si můžete dále upravovat, včetně vlastních úprav kódu a css.

Perfektně nachystaný blogový systém, který totálně převálcuje řešení článků u ostatních systémů, které jsme testovali.

Technická podpora má od nás jedničku s hvězdičkou!

Jedinou nevýhodou je to, že UpGates nemá aktuálně (2017) v základu napojení na nějaký profi mailingový nástroj. Výhledově se chystá napojení na SmartEmailing. My SmartEmailing používáme a při troše fantazie to jde provozovat i separátně. Ovšem jakmile bude do UpGates implementované přímé napojení, budeme zde mít nepřemožitelný e-shopový software.

E-shop: https://www.mhsexshop.com

Honza
Honza 25.10.2017
3 / 5

Jestli máte rádi nepřehlednou administraci a rádi zbytečně navíc klikáte je UpGates přímo pro Vás.

Za nadstandardní cenu si užijete doslova klikací orgie. Konkrétně se vyřádíte při potvrzování všech možných druhů upozornění, které se Vám v administraci zobrazí. Jen při přijetí objednávky Vám v administraci vyskočí hned 3 upozornění - jedno že se zákazník registroval, jedno v kontaktech že přibyl nový zákazník a jedno v objednávkách (nová objednávka). Aby upozornění zmizela není nic snazšího než do každé položky administrace jít, zatrhnout jednotlivé položky, které přibyly a kliknout na přečteno, pak Vám ještě vyskočí přes celé menu krásný zelený proužek "provedeno", který musíte zavřít. A to nejlepší je, že tyto upozornění nelze nijak vypnout (ani se nedomůžete individuální úpravy). Je mi líto lidí které tyto upozornění a práce navíc otravují, takové krásné výrazné číslíčka v administraci jinde prostě nenajdete.

Krom výše uvedeného neduhu je ovšem nutné vyzdvihnout krásný design šablon a originální editor, který má rozsáhlé možnosti.

E-shop: rucnimlynek.cz

Michal Zítko
Michal Zítko 24.10.2017
5 / 5

Velice kvalitní "krabicové" e-shopové řešení pro začínající firmy. Hlavní výhody: intuitivní nastavení stránek, přívětivé prostředí, platební brány, napojení na ekonomické systémy, vyhledávací servery, srovnávace, možnost měření konverzí, propojení s eet , široké spektrum dopravy, responzivní design, rychlá odezva stránek. Implementace SSL certifikátu Technická podpora opravdu funguje, zatím vždy vyřešila mé požadavky.

E-shop: https://www.kitstore.cz/

Silvie Smějová
Silvie Smějová 23.10.2017
5 / 5

Naše firma využívá služby Upgates již mnoho let a to bez jakýchkoli problémů. Design stránek lze měnit podle potřeb, vše je založeno na jednoduchém redakčním systému a operativní technické podpoře. Náš eshop je velmi rozsáhlý a i přesto funguje naprosto dokonale.

E-shop: www.nejcinabytek.cz

Ladiczek
Ladiczek 23.10.2017
5 / 5

Nasazoval jsem vlastně 2x a oba klienti si chrochtají blahem, jste mílovými kroky za konkurencí, kde se teprve učí, co je to responsivní design. Díky i otevřenému kódu, použití TWIGu (šablonovacího frameworku), si může každý upravit stránky dle libosti. Vše je je ještě podtrženo hezkou grafikou GUI, kde se člověk neztratí. Takhle to má vypadat. Opravdu služba pro nové 21. století. Díky, že jste.

E-shopy: metmet.cz, glix.cz

Kateřina Maňáková
Kateřina Maňáková 21.10.2017
5 / 5

Je to rok, co jsme začali podnikat a plnit první produkty do eshopu Upgates. Systém je velmi intuitivní a opravdu výkonný. Jedná se jednoznačně o nejlepší řešení pro začínající či pokročilý eshop. Ikdyž nám nějaké funkce chybí, jsme rádi, že nám podpora naslouchá a neustále pracuje na vylepšeních. Co se týče krabicového řešení/pronájmu eshopu, má tento systém sice méně funkcí, ale celkově má obrovský náskok před konkurencí.

E-shopy: www.glix.cz, www.glix.sk, www.glix.ro, www.glixshop.com

Filip H.
Filip H. 20.10.2017
5 / 5

Se službami jsme spokojeni. Oceňujeme rychlé reakce na dotazy / technické problémy. Doporučujeme, jedno z nejlepších řešení na CZ trhu určitě.

E-shop: www.televiznicentrum.cz

Silvie Smějová
Silvie Smějová 19.10.2017
5 / 5

Naprosto skvělý administrační systém s rychle reagující podporou. Vše jednoduché a intuitivní. Projekt jsem začala na zkušební verzi a nyní již mám verzi ostrou. Doporučuji pro malé i velké eshopy.

E-shop: naspejli.cz

Kamil
Kamil 19.10.2017
5 / 5

Se službami Upgates jsme doposud velmi spokojeni. Oceňujeme rychlé reakce technické podpory na naše požadavky a ochotu pomoci.

E-shop: www.topsi.cz

Matej Kovalčík
Matej Kovalčík 19.10.2017
5 / 5

Eshop od UPgates máme online zhruba pol roka, je to náš prvý, takže neviem porovnávať. Ako pozitíva by som vyzdvihol pekný dizajn, užívatelsky priaznivý redakčný systém, a promptnú podporu. Občas sa vyskytne nejaká menšia chyba, ale vďaka spomínanej online podpore sa vždy rýchlo a k spokojnosti vyriešila.

E-shop: https://www.budsexy.sk/