Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.93 / 5 (15 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

AHOME.CZ
AHOME.CZ 22.06.2017
5 / 5

S volbou Upgates jsem spokojený obzvláště díky zákaznické podpoře, která je pokaždé pružná, ochotná a na výrazně lepší úrovni než jakou mám zkušenost. Celý systém je intuitivní na ovládání a zároveň rozsáhlý svými možnostmi. Doporučuji.

E-shop: ahome.cz

Ladislav Jensik
Ladislav Jensik 04.05.2017
5 / 5

Už jsem viděl plno systémů, ale tohle je jak z jiné planety... všechno o čem jsem si snil je tam vyřešeno a ještě mnohem lépe než jsem si snil. Musím jen chválit, jak přístup podpory, tak kvalitu prací a systému.

E-shop: www.nejkam.cz

Ing. Lukáš Blažek
Ing. Lukáš Blažek 12.04.2017
4 / 5

+široké možnosti editace vzhledu

+podařený a jednoduchý designer

-exporty/importy krkolomné, nepřizpůsobivé zejména pokud chcete používat .csv

-nepřehledná administrace

-cena

Provozujeme na řešení eshop RucniMlynek.cz V základu neposkytují žádné emailové adresy ani https (emaily jsou za příplatek a https si musíte udělat certifikát). Řešení má opravdu dobré možnosti co se týče úpravy grafiky eshopu. Špatný jsou možnosti exportu/importu - pokud importujete více než 20 položek tak musíte čekat min. 2h nebo pokud importujete více údajů tak až 24h! Importy/exporty lze nastavit aby se prováděli automaticky - za příplatek. Definovat vlastní sloupečky/strukturu importů nelze. Lehce nepřehledná administrace. Cena nadprůměrná, nemají žádný ořezaný tarif, který by byl levnější.

E-shop: www.rucnimlynek.cz/

Michal Timofejev
Michal Timofejev 13.10.2016
5 / 5

Řešení UPgates jsme zvolili na základě důkladné analýzy trhu a porovnání velkého množství dostupných systému v březnu letošního roku. UPgates vyšel jako jednoznačný vítěz. Dosavadní půlrok ostrého provozu mě utvrdil, že to byla dobrá volba a ani jednou jsem našeho rozhodnutí nelitoval. Cením si především velmi dobrého a logického návrhu systému, skvěle zpracované administrace a neméně zdařilého front endu. Sebelepší systém je ale k ničemu, když Vás dodavatel nechá na holičkám. To se nám u UPgates nikdy nestalo! Technická podpora je naprosto špičková, reaguje okamžitě a všechny problémy řeší obratem. Chyba se totiž může stát, důležitá však je vůle ji napravit. A v tom nemá UPgates konkurenci. Velmi se nám líbí i snaha systém neustále vylepšovat. Nové funkce či zdokonalení přibývají prakticky nepřetržitě a vždy udělají radost. Oceňuji i to, že se UPgates zabývá našimi individuálními požadavky, byť ne vždy je schopný nám vyhovět. Závěrečné shrnutí: Upgates je super systém a super lidé. Určitě zůstaneme věrní.

E-shop: https://www.detailingpro.cz/

Interier-Stejskal
Interier-Stejskal 19.05.2016
5 / 5

Skvělá spolupráce a komunikace s podporou. Za naši firmu můžeme jen doporučit. Interier-Stejskal

E-shop: www.interier-stejskal.cz/

Jan Babiš
Jan Babiš 22.04.2016
5 / 5

Nejvyšší spokojenost. Odešel jsem od konkurenčního poskytovatele eshopového řešení a nemůžu si je vynachválit. Profesionální jednání, ve všem mi vyšli vstříc a cena za pronájem a podporu je nesrovnatelně nižší za stejné, ne li lepší řešení. Rozhodující pro mě byla zkostnatělost původního poskytovatele a doporučení dvou mých přátel, kteří také přešli od konkurence a bezmezně mi Upgates doporučovali. Díky chlapi - jen tak dále.

Team Nabytek-Sleva
Team Nabytek-Sleva 18.09.2015
5 / 5

Tady opravdu vědí co dělají !!!!! Stránky naprosto super přehledná a podpora na telefonu neskutečně ochotná a obětavá....chválíme!!!! Je to pro nás nová platforma a chvilku trváš než na vše člověk přijde ale u této společnosti se nemusíte obávat že nepomohou. Za nás dáváme to nejlepší hodnocení a děkujeme za spolupráci zatím.

www.nabytek-sleva.cz

E-shop: www.nabytek-sleva.cz

Osvald 28.09.2015

zdravím, chtěl jsem se podívat na http://www.nabytek-sleva.cz/ , ale eshop není funkční? Kdepak soudruzi z NDR udělali chybu ? :)

Stejskal
Stejskal 07.09.2015
5 / 5

Díky UPGates platformě se zvýšila prestiž našeho prodeje a dokážeme oslovit více zákazníků.

Spolupráce s podporou naprosto nejlepší jakou jsem kdy zažil a po odzkoušení několik projektů se nám tato spolupráce zalíbila, že plánujeme přechod i pro naše ostatní e-shopy.

Z mého pohledu není konkurence co se týče porovnání ceny-zpracování-přehlednosti-a všech možností včetně podpory!!!

Mohu všem jen doporučit

E-shop: www.interier-stejskal.cz/

Majer Mirek
Majer Mirek 07.07.2015
5 / 5

Výborný systém na tvorbu Eshopu. Jsem moc spokojený a doporučuji.

Majer

Pavel Domin, jednatel
Pavel Domin, jednatel 28.02.2015
5 / 5

S Evici spolupracujeme vice nez 4 roky, zkusenosti mame s nekolika eshopovymi resenimi a UPgates je dle meno nazoru v pomeru cena/vykon bezkonkurencni.

Narozdil od jinych reseni se UPgates neustale vyviji, sleduje trendy a neustale prekvapuje novinkami o kterych se nam u jinych reseni ani nesnilo, zdarma.

Technicka podpora funguje fantasticky, temer vse je vzdy vyreseno obratem a radi Vam pomohou i o vikendu, coz jsem u zadneho jineho poskytovatele nezazil. Zadny pozadavek neni problem nehlede na jeho slozitost. UPgates jsem jiz doporucil nekolika firmam a rad v tom budu pokracovat.

Marcela Brázdilová
Marcela Brázdilová 09.02.2015
5 / 5

Díky UPgates se náš e-shop posunul – došlo k nárůstu obratu a návštěvnost se zdvojnásobila. Za ten rok a půl, co jej používáme, jsme se mezi naší konkurencí dostali na první místo. UPgates je dobrý systém za dobré peníze.

Michal Sádecký
Michal Sádecký 05.02.2015
5 / 5

Na UPgates řešení provozujeme náš internetový obchod GIVE.cz necelé dva roky a jsme naprosto spokojeni. UPgates nabízí intuitivní ovládání celé administrace, snadnou každodenní správu položek a řadu propracovaných funkcí. Oceňuji také servisní podporu, která je velice rychlá a je zdarma resp. je součástí pravidelného měsíčního poplatku. Pro nás velice důležité je také to, že tvůrci UPgates dále vyvíjí. S klidným svědomím mohu toto řešení doporučit.