Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.68 / 5 (41 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Šimon Polák
Šimon Polák 06.08.2017
5 / 5

Od rozpadu vnímam veľký posun spoločnosti a to najmä čo sa týka komunikácie a rýchlosti supportu, čo je pre nás kľúčové. Môžem odporučiť budúcim eshopárom. Ďakujeme

kfshop.cz
kfshop.cz 01.08.2017
5 / 5

Spolehlivý eshop, v případě potřeby vždy ochotně poradí. Celkově jsem s funkčností Eshop-rychle spokojená.

E-shop: www.kfshop.cz

EWITAS, s.r.o.
EWITAS, s.r.o. 13.04.2017
5 / 5

Super prístup a rýchle odpovede na dotazy. Všetkým odporúčam. Starostlivosť o zákazníka naozaj vynikajúca.

Mária Tobiášová Kuzmová
Mária Tobiášová Kuzmová 12.04.2017
5 / 5

Vybudovať si eshop na riešení eshop-rychle bolo najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť. Začínala som s eshopom úplne od nuly a na investovanie do "veľkého" eshopového riešenia nebol ani čas a ani peniaze. O to väčšia je teraz moja spokojnosť, keď vidím, že mi v tomto riešení vôbec nič nechýba. Skutočne veľmi dobrý nástroj na riadenie eshopu s prepojením na sklady a účtovníctvo.

Oceňujem aj rýchle reakcie na dotazy, ktorých nemám málo.

E-shop: eshop.zienkadomaca.sk/

Z.Rapos
Z.Rapos 12.04.2017
5 / 5

Dobre sa so systémom pracuje. Cena eshopu je vynikajúca napriek množstvu funkciám a stále je ďalšia a ďalšia funkcia.

E-shop: www.pazba.sk

Štefan Csernava
Štefan Csernava 12.04.2017
5 / 5

Úplne super. Absolútne korrektný prístup, ochotný team, všetko na úrovni a ceny sú mimoriadne vynikajúce. Odoprúčam každému, kto chce začať s prevádzkovaním e-shopu. Stále idú dopredu a rozvíjajú možnosti. Za mňa úplná spokojnosť a som im vďačný, že vďaka nim môžem prevádzkovať môj e-shop :)

E-shop: www.privlacuj.sk

Lukáš
Lukáš 05.04.2017
5 / 5

K eshop-rychle jsem přešel před nedávném a i přes jisté menší nedostatky, které má, poskytuje pro mě nejvhodnější poměr ceny a výkonu. Také oceňuji, že firma Golemos opravdu na vývoji pracuje a nemá pouze sliby a odklady jako jiné konkurenční firmy.

E-shop: www.VRbox.cz

Evžen Füssy
Evžen Füssy 02.04.2017
5 / 5

Pouze dobré. Všem doporučuji, není problém a pokud je nějaký, je většinou chyba na mé straně. Musí zvlášť ocenit, že se na zákaznickou linku vždy dovolám a vždy mi dobře poradí, což dnes není vůbec obvyklé. Obsluha je snadná a přehledná a to nemluvím o ceně, která se nezměnila ani při rozšíření o pokladnu. Děláte svou práci rádi a je to vidět.zahradnictví

E-shop: zahradnictvLoay

Martin Jaroš
Martin Jaroš 31.03.2017
5 / 5

Svůj eshop www.shopnisi.cz na eshop-rychle provozuji již 5 let. Jsem velice rád, že jsem si zvolil právě tento systém. Za tu dobu udělal velké pokroky. Jako hlavní přednosti bych uvedl:

- výborný poměr cena x funkcionalita

- dobrá technická podpora

- neustálé rozvíjení, vylepšování systému

E-shop: www.shopnisi.cz

Stanislav Chudoba
Stanislav Chudoba 30.03.2017
5 / 5

skvělý, přehledný, super, vše funguje jak má, neustále se vylepšuje, výborná a jednoduchá logistika, doporučuji všem ostatním, kteří si chtějí založit svůj e-shop.

E-shop: wwweldos-shop.cz

Andrea G.
Andrea G. 29.03.2017
5 / 5

Jsem s eshop-rychle moc spokojená, je to přehledný jednoduchý administrativní systém, doporučuji! :)

E-shop: www.essenscb.cz/

Karel
Karel 29.03.2017
5 / 5

Za slušnou cenu skvělé funce. Rychlost, ochota, profesionální tým lidí. Všem doporučuji. Vyzkoušeli jsme více e-shopových platforem, ale ta od eshopu-rychle je nejlepší

E-shop: www.nejenpropejsky.cz