Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (53 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Darina Hamarová
Darina Hamarová 02.10.2017
5 / 5

Výborná spolupráca pri tvorbe webu, ochota pracovníkov spoločnosti s riešením akéhokoľvek problému, perfektný prístup, ústretovosť s akou som sa ešte nestretla. Palec hore. Odporúčam všetkými desiatimi.

E-shop: www.cocitamja.flox.sk

Milan Kozák
Milan Kozák 28.09.2017
5 / 5

Skvelý systém pre správu e-shopu, s dokonalou spätnou väzbou a podporou. Spolupráca na inováciach a individuálny prístup. Jednoduché prostredie, pre správu stránok - objednávok a optimalizáciu. Môžem len odporučiť.

E-shopy: www.fajntricko.sk, www.fajntricko.cz, www.fajntricko.com

Michal Kubíček
Michal Kubíček 16.08.2017
5 / 5

Kompletní recenzi na eshop můžete najít zde: http://michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

E-shop: michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

Martin Kupec
Martin Kupec 08.08.2017
5 / 5

Dobrý den, se společností ByznysWeb spolupracujeme od zavedení našeho e-shopu na trh. Na začátku jsme byli velice spokojení s jednoduchostí a intuitivním ovládáním. Později jsme začali oceňovat mnoho funkcí, které jsou v nízké ceně prakticky základního balíčku a v současné době jsme rádi, že společnost reflektuje naše leckdy i nadstandardní požadavky a snaží se je implementovat do systému. Když to shrnu, tak je to vynikající platforma pro začátečníky i pokročilé, která je doplněna o profesionální podporu, která se Vám snaží pomoci.

E-shopy: www.oxalisdessous.cz, www.oxalisdessous.sk

hojnosova
hojnosova 03.08.2017
5 / 5

Velmi pozitivny a ochotni pristup. Vyborny system, aj ked som laik, tak ho dokaze zvladat skoro sama niekedy. Ak mam problem, ochotne mi poradia. Dakujem velmi najma pani Slavikovej za pomoc pri migracii na flox 3, ako aj vsetkym dalsim, ktorych mena neviem, lebo sme priamo neprisli do kontaktu . Vdaka. :-D

E-shop: www.naturshop.sk

Ingrid Peťkovská
Ingrid Peťkovská 14.06.2017
5 / 5

So službami som mimoriadne spokojná. Ochotní a príjemní ľudia, okamžitá odborná pomoc, všetkým vrelo odporúčam. Množstvo možností a ľahko zvládnuteľných postupov pri tvorbe stránky.

E-shop: www.vydavatelstvo-perlicka.sk.

Alena Bartalová
Alena Bartalová 12.06.2017
5 / 5

So službami a poskytovanými možnosťami spolupráce sme spokojní. Osobitne musím vyzdvihnúť mimoriadne príjemnú a vždy maximálne ústretovú komunikáciu. Vždy sme našli spoločné a pre všetky strany úspešné vyriešenie problému. Veľká spokojnosť, vďaka ktorej môžem všetkým odporučiť spoluprácu s byznysWebom.

Lucia
Lucia 25.05.2017
5 / 5

Chceli sme s našou doménou fotocentrum.sk prejsť z flox1 na flox3, sama pracovníčka z bizniswebu nám to navrhla. Všetko spravila ona, zmenila design, snažila sa zachovať podstatu stránky. Keď sme chceli čokoľvek dorobiť alebo zmeniť, bola spolu s programátormi ochotná a rýchla... v porovnaní s pracovníkmi a technickými poradcami z iných domén sú pracovníci bizniswebu pohotoví a rýchli, za čo im pekne ďakujeme :-) S konečným výsledkom sme veľmi spokojní :-)

E-shop: fotocentrum.sk

Daniel Višňák
Daniel Višňák 09.05.2017
5 / 5

Vždycky když si vybírám jakýkoliv produkt, který v prvních chvíli ještě neznám, tak se zajímám o zkušenosti ostatních, které často dokáží mnohé napovědět. S Byznyswebem jsem přišel do přímé konfrontace až v rámci mého projektu eshoprestart.cz, kdy jsem ho zaregistroval hned u několika majitelů e-shopů, kteří si prošli eshoprestartem. A co mě velmi pozitivně překvapilo, že všichni do jednoho si systém chválili a vyzdvihli také rychlý přístup a reakce zákaznické podpory, což je pro růst a plynulý provoz e-shopu hrozně důležitá věc.

E-shopy: www.eshoprestart.cz, X-HOKEJ.cz

Andrea
Andrea 03.05.2017
5 / 5

S Byznyswebom som nadmieru spokojná, vyšli mi v ústrety s väčšinou mojich požiadaviek, úpravy zapracovali rýchlo, podpora je vážne vysmiata a ochotne mi vždy poradili. Nemenila by som :-)

E-shop: www.kokosovemisky.sk

Kristína Farkaš
Kristína Farkaš 05.04.2017
5 / 5

Jednoznačne najlepší. Príjemní ľudia ktorí Vám ochotne pomôžu a aj poradia. Jednoduchá a prehladná práca s webom. Dizajn je krásny. Nieje nič čo by som mohla vytknúť iné hodnotenie ako 5 hviezdičiek si ani nezaslúžia.

E-shop: www.miniskinny.eu

Lucka
Lucka 01.03.2017
5 / 5

Perfektní přístup, skvělá komunikace a pracovníci ByznysWebu jsou ochotní a vstřícní :)

Administrace je jednoduchá a rychlá !

Všem doporučuji všemi " deseti " !

E-shop: dog-visual.cz