Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.89 / 5 (46 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucia
Lucia 25.05.2017
5 / 5

Chceli sme s našou doménou fotocentrum.sk prejsť z flox1 na flox3, sama pracovníčka z bizniswebu nám to navrhla. Všetko spravila ona, zmenila design, snažila sa zachovať podstatu stránky. Keď sme chceli čokoľvek dorobiť alebo zmeniť, bola spolu s programátormi ochotná a rýchla... v porovnaní s pracovníkmi a technickými poradcami z iných domén sú pracovníci bizniswebu pohotoví a rýchli, za čo im pekne ďakujeme :-) S konečným výsledkom sme veľmi spokojní :-)

E-shop: fotocentrum.sk

Daniel Višňák
Daniel Višňák 09.05.2017
5 / 5

Vždycky když si vybírám jakýkoliv produkt, který v prvních chvíli ještě neznám, tak se zajímám o zkušenosti ostatních, které často dokáží mnohé napovědět. S Byznyswebem jsem přišel do přímé konfrontace až v rámci mého projektu eshoprestart.cz, kdy jsem ho zaregistroval hned u několika majitelů e-shopů, kteří si prošli eshoprestartem. A co mě velmi pozitivně překvapilo, že všichni do jednoho si systém chválili a vyzdvihli také rychlý přístup a reakce zákaznické podpory, což je pro růst a plynulý provoz e-shopu hrozně důležitá věc.

E-shopy: www.eshoprestart.cz, X-HOKEJ.cz

Andrea
Andrea 03.05.2017
5 / 5

S Byznyswebom som nadmieru spokojná, vyšli mi v ústrety s väčšinou mojich požiadaviek, úpravy zapracovali rýchlo, podpora je vážne vysmiata a ochotne mi vždy poradili. Nemenila by som :-)

E-shop: www.kokosovemisky.sk

Kristína Farkaš
Kristína Farkaš 05.04.2017
5 / 5

Jednoznačne najlepší. Príjemní ľudia ktorí Vám ochotne pomôžu a aj poradia. Jednoduchá a prehladná práca s webom. Dizajn je krásny. Nieje nič čo by som mohla vytknúť iné hodnotenie ako 5 hviezdičiek si ani nezaslúžia.

E-shop: www.miniskinny.eu

Lucka
Lucka 01.03.2017
5 / 5

Perfektní přístup, skvělá komunikace a pracovníci ByznysWebu jsou ochotní a vstřícní :)

Administrace je jednoduchá a rychlá !

Všem doporučuji všemi " deseti " !

E-shop: dog-visual.cz

Mgr. Pavla Svobodová
Mgr. Pavla Svobodová 09.12.2016
5 / 5

Provozuji vlastní e-shop s byzbysweb cca 2 roky. Nemám, co bych byznysweb vytkla. V minulosti jsem zkoušela 2 jiné poskytovatele, kvalitou a zejména zákaznickou podporou se nedají s byznysweb srovnat. Team byznysweb jsou profesionálové a bez jakéhokoliv váhání a s čistou upřímností jim dávám palec nahoru. Jen tak dál :).

E-shop: www.bio4planet.com/

Brano
Brano 01.12.2016
5 / 5

Eshop spotrebného materiálu sme zakladali v roku 2008.Spolupráca a komunikácia s firmou IRISOFT je na profesionálnej úrovni.Za celú dobu žiadne negatívne skúsenosti.Jednoduché vytvorenie a spravovanie obchodu.

Odporúčam...

E-shop: www.najlacnejsietonery.sk

Miroslav Jakl
Miroslav Jakl 29.11.2016
5 / 5

Začínám s eshopem a prodejem produktů z oblasti bezpečnosti a energetické nezávislost. Hledal jsem na počátku na internetu různé poskytovatele a nakonec jsem skončil u byznyswebu cz/sk. Prostředí a funkce přívětivé a pochopitelné, občas sice s něčím "bojuji", ale Andy ze slovenské pobočky mi ráda mailem nebo po telefonu poradí :-) Takže Andy - opět díky za rady!

Zatím nezjišťuji žádná podstatná omezení, byť mám pouze verzi Start-up. Na trhu je jistě sposty poskytovatelů, ale já bych neměnil ! Mirek

E-shop: www.atom-safe.cz

Drahomíra Hlaváčová
Drahomíra Hlaváčová 29.11.2016
5 / 5

S Byznys webem jsem velice spokojena již od roku 2010. Jejich systém Flox mi nabízí spoustu možností ve variabilitě produktů.

Nejsem jen prodejce oblečení, ale jsem také výrobcem, proto jsem vděčná za tolik možností v nastavení.

Před pár měsíci jsem přešla na Flox3 a tak mám v současné době krásný moderní web s mnoha možnostmi.

Určitě vřele doporučuji i ostatním, kteří ještě váhají.

Spolupráce s paní Čičovou byla a je opravdu skvělá. Pomohla mi se vším, když jsem si nevěděla rady.

E-shop: www.drahstyl.cz

Milan Strelecký
Milan Strelecký 27.11.2016
5 / 5

S našim e-shopom zameraným na Handmade výrobky sme u Bizniswebu začali v roku 2011. Po roku sme náš e-shop presťahovali k lacnejšiemu poskytovateľovi, ktorý mal v tom čase málo zákazníkov. Nízka cena však nie je pri prevádzke e-shopu dôležitá. S pribúdaním nových zákazníkov pribúdali problémy, ktoré vyvrcholili technickými problémami v októbri 2015 a situáciou s takmer nulovými objednávkami v našom e-shope. Vtedy sme si povedali dosť a dohodli sme sa na návrate nášho e-shopu k Biznisweb.sk. Každý pracovník Bizniswebu, ktorého sme kontaktovali ( zamestnanci, majitelia ) nám vyšli v ústrety. Podrobne nám poradili ako previesť e-shop k nim, aby sme nestratili pozície vo vyhľadávači Google ( boli sme na prvej strane na naše kľúčové slová ). Pomohli mi zorientovať sa v novom redakčnom systéme FLOX 3 a samozrejme pridali k tomu drahocenné rady ako zatraktívniť náš e-shop. A hneď v 11/2015 sme dostali viac ako 50 objednávok. A od vtedy počet objednávok rastie. Je to už rok, čo sme späť u Bizniswebu a sme úplne spokojní. Ďakujeme veľmi pekne za Vašu pomoc a profesionálny a ľudský prístup. Každému, kto hľadá profesionálov k založeniu e-shopu, odporúčame Biznisweb.

E-shop: https://www.galanteriaivana.sk/

Jana Hladká
Jana Hladká 25.11.2016
5 / 5

S BiznisWebom sme veľmi spokojný, máme neustálu podporu a čo nevieme hneď nám poradia a odpovede máme veľmi rýchlo a kvalitne zodpovedané. Vrelo odporúčam najmä pre tých ktorí nemajú čas sa sami starať o všetky tie technické veci a úpravy okolo e shopu a stránok,alebo im jednoducho nerozumejú tak ako aj my.Veľa vecí za nás vyriešili a pomohli nám či už s úpravami, v administrácii alebo designom atď. Sme veľmi spokojný a určite odporúčame.

E-shop: www.janneharmony.sk

Bohuslav Rybář
Bohuslav Rybář 24.11.2016
5 / 5

Redakčný systém FLOX od IRISOFT_u na tvorbu a správu webových stránok a e-shopov využívame od roku 2009. V tejto oblasti sme nemali žiadne skúsenosti a vyberali sme si intuitívne - hlavne na základe súladu prezentovanej ponuky s našimi potrebami. Rozhodnutie vybrať si spomedzi mnohých práve FLOX sme neoľutovali, ale vzhľadom na naše dlhodobo veľmi dobré skúsenosti ODPORÚČAME každému, kto práve rieši podobné rozhodovanie. Tento spoľahlivý a neustále sa vyvíjajúci systém veľmi vyhovuje našim požiadavkám a umožnil nám vo významnej miere realizovať naše plány. Spokojnosť posilňuje aj ochota pracovníkov spoločnosti pri riešení našich potrieb napr. pri SEO problematike, alebo pri samotnej tvorbe webu. Rovnako aj možnosť školení, spracovanie agendy návodov, a v neposlednej rade aj dobrá cena produktu a služieb. BYZNYSWEB je DOBRÁ VOĽBA.

E-shopy: www.brtrade.cz/, www.brexport.sk/, https://www.zipper-holzmann.sk/, https://www.rabir.sk/, https://www.hbomartin.sk/