Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.09 / 5 (34 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vierka
Vierka 13.07.2017
5 / 5

my predavame v Atomeri nase domace vyrobky. este som nemala problem s objednavkami alebo ze by sa moji zakaznici stazovali na fungovanie stranky. ja som spokojna a vzdy mi dobre poradili

Milan
Milan 05.07.2017
5 / 5

Velmi přehledne ovladani,jednoduchost,a perfektni podpora,moznost vyberu z mniha šablon,individualni vzhled.

E-shop: www.motorovakolobezka.eu

Karol Kiss
Karol Kiss 19.06.2017
5 / 5

pracujem ako zivnostnik v stavebnictve a popri muraceni mam aj maly eshop s materialom. V atomeri si dokazem aj ja stranku naplnit obsahom a ak nahodou nie tak mi pomozu. Ja som spokojny

Anka
Anka 31.05.2017
5 / 5

ja predavam dekoracie, ktore sama vyrabam. Kedze nemam vela penazi na webovu stranku a nie som velmi technicky typ, tak som si zvolila Atomer. A ja som spokojna. Ma funkcie, ktore potrebujem a casto mi pomozu ak nieco neviem.

Mirka
Mirka 19.05.2017
5 / 5

po odlisnych recenziach na tento system som sa rozhodla vyuzit 30 dnovu bezplatnu testovaciu verziu. A priklanam sa k pozitivnym reakciam. Pre moje potreby je idealny. Technicka podpora reaguje pruzne a privetivo a v zaciatkoch mi pomohli s mnohymi nastaveniami a otazkami.

Rado
Rado 12.09.2016
5 / 5

Super pomer kvality a ceny. Lepsi system s podobnymi funkciami a za dobru cenu ani nie je.

Patrik
Patrik 19.08.2016
5 / 5

Z konkurecnych e-shopov najviac vyhovujuci mojim potrebam, mozeme len chvalit. Vyborne vymysleny system obchodu, a prijemna komunikacia :))

Peter
Peter 26.07.2016
5 / 5

Oceňuji možnost změny stavu objednávky přímo z přehledu nebo zobrazení zboží z administrace na stránce pouze jedním klikem.

Peter
Peter 22.07.2016
5 / 5

Uz treti e-shop v systeme. Priaznive ceny funkcii a nova sablonka Mercury potesila :) Komunikacia super - beru do uvah nazory a napady zakaznikov.

Gulo Heřmánek
Gulo Heřmánek 15.07.2016
5 / 5

Zatím velmi dobré. Pěkné šablony.

Kamil
Kamil 12.07.2016
5 / 5

Systém atomer využívam už druhý rok a zatiaľ som spokojný. Jednoduché nastavenie, že to zvláda aj moja žena. :-D

Prší
Prší 21.06.2016
3 / 5

Atomer mám skoro rok.. Z prvu se mi zdál jako optimální pro mé účely. Postupem času však zjišťuji, že to není ono.... Za rok nepřišla žádná inovace - nic, co by vás povzbudilo (myšleno tím, že se nikdo neozval, zda je vše v pořádku) - a bohužel pro člověka, který potřebuje spostu položek, je spravování eshopu špatné... Zkuste si sami, např. "jednoduchost" přecenění 100 položek. Mohl bych i dále nacházet zápory ale musím upřímně říci, že kdykoli jsem měl problém, tak technická podpora dokázala rychle reagovat....

Atomer.com 28.06.2016

Dobrý deň, trocha nás prekvapuje, že píšete, že neprišla žiadna inovácia. Za posledný rok sme zákazníkom priniesli mnohé vylepšenia a novinky. Ako príklad uvediem novú responzívnu šablónku Mercury, zjednodušenie nahrávania obrázkov k produktom, zjednodušenie vyhľadávania produktov, sprehľadnenie objednávok v administrácii, úpravy XML feedov, Neonium šablónky (šablóny pre weby) a mnohé ďalšie. Vylepšenia uverejňujeme na našej FB stránke https://www.facebook.com/Atomercom-432125830227552/ Rovnako píšete, že sa Vám nikto neozval, či je všetko v poriadku. Určite rozumiete, že nie je možné písať stovkám zákazníkom, či je všetko v poriadku. V prípade, že zákazníci majú nejakú otázku alebo požiadavky, tak môžu kontaktovať našu technickú podporu. Čo sa týka úpravy cien, tak je možné využiť hromadnú úpravu v administrácii produktov, takže neviem čo presne máte namysli. V prípade, že potrebujete naviesť alebo pomôcť, tak nás prosím kontaktujte cez modul "Technická podpora". Prajem pekný deň.