Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
3.97 / 5 (30 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Mirka
Mirka 19.05.2017
5 / 5

po odlisnych recenziach na tento system som sa rozhodla vyuzit 30 dnovu bezplatnu testovaciu verziu. A priklanam sa k pozitivnym reakciam. Pre moje potreby je idealny. Technicka podpora reaguje pruzne a privetivo a v zaciatkoch mi pomohli s mnohymi nastaveniami a otazkami.

Rado
Rado 12.09.2016
5 / 5

Super pomer kvality a ceny. Lepsi system s podobnymi funkciami a za dobru cenu ani nie je.

Patrik
Patrik 19.08.2016
5 / 5

Z konkurecnych e-shopov najviac vyhovujuci mojim potrebam, mozeme len chvalit. Vyborne vymysleny system obchodu, a prijemna komunikacia :))

Peter
Peter 26.07.2016
5 / 5

Oceňuji možnost změny stavu objednávky přímo z přehledu nebo zobrazení zboží z administrace na stránce pouze jedním klikem.

Peter
Peter 22.07.2016
5 / 5

Uz treti e-shop v systeme. Priaznive ceny funkcii a nova sablonka Mercury potesila :) Komunikacia super - beru do uvah nazory a napady zakaznikov.

Gulo Heřmánek
Gulo Heřmánek 15.07.2016
5 / 5

Zatím velmi dobré. Pěkné šablony.

Kamil
Kamil 12.07.2016
5 / 5

Systém atomer využívam už druhý rok a zatiaľ som spokojný. Jednoduché nastavenie, že to zvláda aj moja žena. :-D

Prší
Prší 21.06.2016
3 / 5

Atomer mám skoro rok.. Z prvu se mi zdál jako optimální pro mé účely. Postupem času však zjišťuji, že to není ono.... Za rok nepřišla žádná inovace - nic, co by vás povzbudilo (myšleno tím, že se nikdo neozval, zda je vše v pořádku) - a bohužel pro člověka, který potřebuje spostu položek, je spravování eshopu špatné... Zkuste si sami, např. "jednoduchost" přecenění 100 položek. Mohl bych i dále nacházet zápory ale musím upřímně říci, že kdykoli jsem měl problém, tak technická podpora dokázala rychle reagovat....

Atomer.com 28.06.2016

Dobrý deň, trocha nás prekvapuje, že píšete, že neprišla žiadna inovácia. Za posledný rok sme zákazníkom priniesli mnohé vylepšenia a novinky. Ako príklad uvediem novú responzívnu šablónku Mercury, zjednodušenie nahrávania obrázkov k produktom, zjednodušenie vyhľadávania produktov, sprehľadnenie objednávok v administrácii, úpravy XML feedov, Neonium šablónky (šablóny pre weby) a mnohé ďalšie. Vylepšenia uverejňujeme na našej FB stránke https://www.facebook.com/Atomercom-432125830227552/ Rovnako píšete, že sa Vám nikto neozval, či je všetko v poriadku. Určite rozumiete, že nie je možné písať stovkám zákazníkom, či je všetko v poriadku. V prípade, že zákazníci majú nejakú otázku alebo požiadavky, tak môžu kontaktovať našu technickú podporu. Čo sa týka úpravy cien, tak je možné využiť hromadnú úpravu v administrácii produktov, takže neviem čo presne máte namysli. V prípade, že potrebujete naviesť alebo pomôcť, tak nás prosím kontaktujte cez modul "Technická podpora". Prajem pekný deň.

Roman
Roman 16.06.2016
1 / 5

kto naletí na takýto systém, neskôr to určite oľutuje

Marián Hodák
Marián Hodák 18.04.2016
5 / 5

testujem po odchode z ineho systemu, kde nesli spravit upravy na mieru. tu som zatial vzdy pochodil, aj ked niekedy za cenu kompromisnych rieseni. uvidime co dalej

Tomas Vrba
Tomas Vrba 30.03.2016
5 / 5

Muj druhy eshop na Atomeru. Vytvoreni velmi snadne. Priznive ceny, odpovidajici kvalita.

Tomas Vrba 30.03.2016

Jo a co nevidet spoustim taky web.

Marián Hodák 18.04.2016

Vdaka za inspiraciu

Janiq
Janiq 28.03.2016
5 / 5

Moje skusenosti su zatial pozitivne. Vsetko ide ako ma.